Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

10 000 keikkatyöntekijän raja rikki!

10 000:s keikkatyöntekijämme on Jan Jalkanen, jolla on pitkä kokemus sosiaali- ja terveysalalla työskentelystä. Jan nappasi heti haastattelun yhteydessä myös ensimmäisen keikkansa Mikkelin kotihoidosta.

Jan kertoo, että tärkein syy keikkalaiseksi lähtemiseen oli se, että hän voi itse valita työvuorot, vapaapäivät ja lomansa. Myös hänen vaimonsa on Sarastia Rekryllä keikkalaisena, joten lomien yhteensovittaminen onnistuu loistavasti keikkatyöntekijänä ja perheelle jää enemmän yhteistä aikaa. Toinen tärkeä syy keikkalaiseksi lähtemiseen oli työn vaihtelevuus. Keikkatyössä voi itse päättää missä yksiköissä työskentelee ja keikkoja voi ottaa vastaan oman mielen mukaan.

– Olen ollut joskus töissä liikkuvassa kotihoidon tiimissä, jossa kävin paikkaamassa poissaoloja. Silloin tuli ajeltua vaikka missä ja se työn vaihtelevuus oli mukavaa.

Alun perin Jan oli kuullut Sarastia Rekrystä jo aikaisemmin työn kautta, mutta nyt vaimo sai houkuteltua hänet keikkalaiseksi. Jan kehuu, että Sarastia Rekryn työhaastattelusta jäi positiivinen kuva. Haastattelu oli helppo varata sivuilta ja toteutus toimi loistavasti Teams-etäyhteyden kautta. Myös helppokäyttöinen työtarjotin sai kehuja.

Sarastia Rekryllä keikkailusta Jan odottaa sitä, että keikkoja riittää ja hän pääsee itse valitsemaan omat työ- ja vapaapäivänsä.

– Keikkoja minulla on sovittuna jo toukokuun loppuun asti, eli tosi hyvin on alkanut työ päätoimisena keikkatyöntekijänä!