Jaa artikkeli

Aktiivisesti sote-toimialoja kehittämässä

Kuluvana vuonna on ollut tapetillamme kaksi kiperää sanaa. Raha ja työvoimapula. Näiden asioiden yhteensovittaminen muuttuvassa työkulttuurissa, tiukkojen budjettien kahleissa ja palveluvelvoitteiden täyttämisessä ei ole ollut kaikkein helpoin tehtävä. Keikkalainen ei olekaan ”vain” keikkalainen, vaan joustava, monipuolinen ja ammattitaitoinen resurssi niin lyhyt- kuin pitkäaikaisissa henkilöstötarpeissa.

Toimitusjohtajamme Jaana Jantola perehdyttää asiaan tarkemmin Sarastia-konsernin blogissaan.

Lue lisää

 

Työntekijän markkinat

Perinteisesti työn mielekkyyteen vaikuttavia tekijöitä ovat palkkaus, palkitseminen ja työilmapiiri. Sijaistilauksien määrä on Sarastia Rekryssä tuplaantunut kahdessa vuodessa. Lyhytaikaisen keikkailun lisääntyessä työmarkkinoilla merkittäväksi arvostustekijäksi kuvaan on astunut myös oma vapaus valita, missä ja milloin työskentelee. Yksiköllä ja esimiehillä on merkittävä ja haastavakin rooli myötävaikuttaa siihen, miten työ ja tekijät saadaan mielekkäästi kohtaamaan.

Lue lisää Terveys- ja Talous –lehden artikkelista

Jaana Jantola – terveysalan vahva vaikuttaja

Mediuutisten toimitus nimesi 13.12. artikkelissaan terveysalan sata merkittävintä vaikuttajaa vuodelta 2019. Sarastia Rekryn toimitusjohtaja Jaana Jantola oli valittu mukaan, Yritysmaailma-kategoriassa.

Raadin perusteena valinnoille oli ” Siinä on mukana ihmisiä, jotka toimituksen näkemyksen mukaan ovat vaikuttaneet tänä vuonna merkittävästi terveydenhuoltoon ja vieneet sen toimintaa eteenpäin.”

Lue lisää vaikuttajista ja valintaperusteista