Jaa artikkeli

Alkuvuoden työntekijäinfot

Hei keikkatyöntekijä! Haluaisitko saada vinkkejä sujuvaan keikkailuun tai askarruttaako sinua jokin asia työsuhteeseen liittyen? Osallistu työntekijäinfoon, jossa Sarastia Rekryn henkilöstökoordinaattorit kertovat keikkailusta ja vastaavat kysymyksiin.

Sarastia Rekryn työntekijäinfot järjestetään etänä Teamsin kautta. Tilaisuuteen voi osallistua vaikka mukavasti kotisohvalta! Jos et pääse tilaisuuteen paikan päälle, voit katsoa työntekijäinfon tallenteen milloin haluat.

Työntekijäinfon aiheina ovat asiointikanavat, Serenetti, verokorttiasiat, tiedoksi-välilehti, palkanmaksuaikataulu, ohjevideot sekä LOVe-lääkehoitokoulutukset.

Työntekijäinfojen aikataulut kevät 2023

🔸 Infot jäävät 4.5. jälkeen kesätauolle!

Miten osallistua?

  • Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana.
  • Tietokoneella osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta työntekijäinfoa varten, sillä infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Puhelimella osallistuessa pitää ladata ilmainen Microsoft Teams -sovellus. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play kaupasta.
  • Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista. 😊

Työntekijäinfon tallenne