Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Hoitoalan tunteva ministeri puhuu keikkatyöntekijöille – tule kuuntelemaan!

Ammattitaidon kehittäminen on myös keikkalaisen oikeus – miten vastata työelämän muuttuviin tarpeisiin

Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen tuntee hoitoalan erittäin hyvin, koska tulee alalta itsekin. Nyt hän saapuu tilaisuuteemme puhumaan ajankohtaisesta aiheesta eli miten koko ala voi vastata hoitotarpeisin ja miten keikkatyö on osa sitä. Hänen näkökulmansa on ammattitaidon kehittäminen, ja sehän kiinnostaa niin jokaista työntekijää kuin työnantajaa sekä toimeksiantajiamme.

Aino-Kaisa Pekonen on kolmannen kauden kansanedustaja, toiminut Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtajana edellisen vaalikauden, pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu Riihimäellä sekä Hämeen maakuntavaltuuston jäsen. Hän on koulutukseltaan lähihoitaja.

Tule kuuntelemaan Aino-Kaisa Pekosen terveiset ensimmäistä kertaa järjestettävässä tapahtumassa 19.9.2019. Loistava tekijä – keikkalaisten tapahtuma kerää yhteen keikkalailun ammattilaiset ja kaiken, mitä keikkailusta pitää tietää.