Kuvassa toimitusrakennus sisällä.

Asiakkaille

Sarastia Rekry on nyt Tempore. Uusi nimemme kuvaa tämän päivän työelämää, jossa työntekijät valitsevat itse tapansa tehdä työtä. Työtä on usein tarjolla enemmän kuin tekijöitä.

Tietoa työntilaajille

Sijainen on uusi yksikössäsi vain kerran. Kun perehdytät sijaisen hyvin heti ensimmäisessä työvuorossa, on hän ammattilainen jo seuraavan kerran tullessaan.

Sijaiset osaavat itse työn, mutta eivät tunne yksikkösi toimintatapoja. Ohjeista sijaiselle mistä tarvittavat työvälineet löytyvät, missä taukotila ja WC sijaitsevat, sekä muut yksikkösi oleelliset tiedot. Hyvällä perehdyttämisellä ja onnistuneella vastaanotolla varmistat sijaisen saapumisen yksikköösi uudelleen.

Voit lähettää meille yksiköstäsi lyhyen perehtymisohjeen, jota voimme jakaa sijaisille etukäteen. Lähetä perehtymisohje sähköpostitse asiakaspalvelu@tempore.fi.

Lähetä meille palautetta yksikössäsi keikkailevista työntekijöistä. Palkitsemme hyviä tekijöitä kuukausittain, ja kehitämme palveluamme ja ohjaamme työntekijöitämme kehittämistä vaativissa asioissa.

Lähetä palautteet sähköpostitse: asiakaspalvelu@tempore.fi.

Ilmoitamme ajankohtaisista asioista ja palveluun liittyvistä muutoksista palvelualustamme ilmoitustaululla. Luethan ilmoitustaulua säännöllisesti ajantasaisen tiedon saamiseksi.

Ilmoitustaulun löydät palvelualustalta selainikkunan oikeasta yläkulmasta kello-ikonia klikkaamalla. Ilmoitustaulun avautuminen kestää hetken – maltti on valttia.

Tiedoksi-välilehdeltä löydät esihenkilön käsikirjan ja muita hyödyllisiä ohjeita palvelumme käytön tueksi.

Asiakkuuden alkaessa Tempore luo palvelualustatunnukset niitä tarvitseville yksikön henkilöstön jäsenille. Tunnukset palvelualustalle voi tilata vain henkilö, jolla on jo tunnukset palvelualustalle.

Tunnukset tilataan sähköpostitse: tunnushallinta@tempore.fi  tai palvelupyyntönä palvelualustalta.

Tunnuksia ei voi tilata itse itselleen – tarvitsemme aina tilaajan tai yksikön esihenkilön vahvistuksen.

Haluatko meidän julkaisevan esittelymateriaalia yksiköstäsi tai haluatko hyödyntää Temporen materiaalia kanavissasi? Jaamme mielellämme sosiaalisen median kanavissamme tietoa yksiköstäsi tai autamme tuottamaan teille sisältöä esimerkiksi editoimalla valmiita materiaaleja.

Voit lähettää meille esittelyn yksiköstäsi kuvan, videon tai tekstin muodossa.

Jos olet kiinnostunut viestintäyhteistyöstä, ota yhteys Temporen viestintään: viestinta@tempore.fi.

Nuori henkilö seisoo puhelin kädessä.

Tilaajakoulutukset

Järjestämme asiakkaidemme sijaistilaajille kertauskoulutuksia järjestelmän käytöstä viikoittain. Aiheina ovat:

  • tilauskalenteri
  • työntekijäsaatavuus
  • tilauksen teko
  • mahdolliset järjestelmäpäivitykset

Koulutuksen kesto on noin 30 min ja se järjestetään Teamsissa joka tiistai välillä 21.11.-12.12. klo 13. (pl. 5.12.)

Ohjevideokanava

Ohjevideokanavalta löydät ohjevideoita Temporen palvelualustan (Nexstaffin) käytöstä.

Palvelut

Tutustu sijaispalveluihimme

Temporen sijaispalvelut vapauttavat esihenkilön aikaa perustyöhön. Sijaispalvelu säästää kustannuksissa, kun esihenkilön ei enää tarvitse soittaa listaa läpi löytääkseen sijaisen akuuttiin tarpeeseen – riittää, kun tilaus tallennetaan palvelualustallemme. Sijaispalvelumme yhdistää työn ja tekijän jopa 2 sekunnissa automatiikan ja robotiikan ansiosta.

Tilauksen tallentamiseen aikaa kuluu alle minuutti! Sijaistilaukset tehdään helposti ja nopeasti mobiilisti ja verkossa. Sijaispalvelut ovat nopeasti käyttöönotettavissa ilman järjestelmäkustannuksia.

Tuhansien työntekijöidemme joukosta löydämme sopivan tekijän oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Sijaiset ovat palkkasuhteessa Temporeen.

Tutustu suorahakupalveluihimme

Olemme valtakunnallinen, sote-alan rekrytoinnin ja sijaistyövoiman välityksen ammattilainen. Verkostossamme on tuhansia sote-alan ammattilaisia ja yrityksemme juuret ulottuvat yli 10 vuoden päähän.

Miksi valita Tempore?

  • Valtakunnallinen, kokenut sote-alan toimija
  • Yksilöllistä palvelua juuri teidän yrityksenne tarpeisiin, yhden yhteyshenkilön kanssa
  • Osaava henkilöstö, kokemusta ja osaamista myös muilta toimialoilta
  • Joustavuus, räätälöimme juuri teille toimivan rekrytointikokonaisuuden

Temporen rekrytoinnin ammattilaiset hoitavat laadukkaan rekrytointiprosessin, joka vahvistaa yrityksesi työnantajamielikuvaa sekä antaa sinulle mahdollisuuden valita vaivattomasti tehtävään parhaiten sopivan ammattilaisen. Jokaiseen rekrytointiimme sisältyy Thomas-työpersoonallisuusanalyysi sekä koeajan mittainen rekrytointitakuu.