Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Eteva kuntayhtymä laajentaa Sarastia Rekryn sijaispalvelun käyttöä entisestään

Sijaispalveluyhteistyö Eteva kuntayhtymän kanssa laajenee uusille paikkakunnille 24. toukokuuta. Laajentumisen myötä vammaispalvelualalla toimivan Etevan yksiköissä on tarjolla keikkatöitä vanhojen alueiden lisäksi Lohjassa, Vihdissä, Karkkilassa, Raaseporissa, Kirkkonummella, Porvoossa ja Loviisassa.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Sen toimipisteitä löytyy Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueilta. Eteva on hyödyntänyt Sarastia Rekryn sijaispalvelua jo tammikuusta 2010 lähtien. Uusien yksiköiden lisääminen sijaispalveluun on merkki pitkästä ja toimivasta yhteistyöstä.

– Sijaispalvelun laajentaminen merkitsee Etevalle panostamista osaavan henkilöstön rekrytointiin yhdessä kumppanin kanssa ja sijaisten hankinnan prosessin tehostamista läpi organisaation. Teemme Etevassa työtä monipuolisella osaamisella ja sijaisten panos ja osaaminen haastavina aikoina on kriittisen tärkeää asiakkaillemme ja työyhteisöille. Joten tervetuloa uudet ja vanhat sijaiset Etevaan työskentelemään aidosti asiakkaidemme kanssa! kommentoi Eteva kuntayhtymän toimitusjohtaja Marika Metsähonkala.

Laajentuminen on myös Sarastia Rekryn näkökulmasta merkittävää ja hyvää jatkoa yli vuosikymmenen kestäneelle yhteistyölle. Vammaispalvelu on yksi Sarastia Rekryn sijaispalvelun suurimmista toimialoista.

– Pitkästä yhteistyöstä johtuen sijaispalvelu vammaispalveluiden yksiköihin on ollut aina merkittävä osa Sarastia Rekryn toimintaa. Esimerkiksi 3 800 keikkatyöntekijäämme tekee työtä vammaispalveluissa, kertoo Sarastia Rekryn toimitusjohtaja Jaana Jantola.

Keikkatyöntekijän näkökulmasta Eteva on monipuolinen ja mielenkiintoinen työpaikka, johon kannattaa lähteä keikalle! Keikkoja on tarjolla hoitajille, hoivatyöntekijöille, ohjaajille, ohjaustoimintatyöntekijöille sekä toisinaan sairaanhoitajillekin yhteensä yli 90 yksikössä.