Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Jaana Jantola: Tempore työelämän tahdissa

Uusi nimi kuvaa tämän päivän työelämää, jossa työntekijät valitsevat itse tapansa tehdä työtä. Ja työtä on usein tarjolla enemmän kuin tekijöitä.

Työyhteisöissä, organisaatioissa ja työkulttuurissa tapahtuu paljon, mutta esillä on myös ilmiöitä, jotka ovat eräänlainen paluu yhtiön alkutaipaleeseen, yli 10 vuoden taakse. Tiivis asiakasomistajien ryhmä perusti ja kehitti yhteistyössä ainutlaatuista palvelua.  Asiakkaiden vakanssit tai työtehtävät olivat täynnä, hakijoita avoimiin paikkoihin riitti ja Seuturekryn sijaispalvelun tehtävänä oli löytää sijaisia vakinaisen henkilöstön poissaoloihin. 

Jaana Jantola, Temporen toimitusjohtaja

Kaikki hoitajat eivät jatkossakaan pysty tai halua työskennellä vakituisessa työsuhteessa. Muu elämä tulee väliin.

Asiakkaidemme tavoite on myös nyt se, että työt tehdään vakituisen henkilöstön voimin ja sijaistarpeet täytetään keskitetysti ja taloudellisen prosessin mukaan hallitusti yhteistyökumppanin kautta. 

On kuitenkin tapahtunut muutosta, joka on varsin pysyvää. Hoitajien määrä on rajallinen, eikä koulutuksella tai kansainvälisellä rekrytoinnilla voida vajetta pikaisesti ratkaista.

Nyt tehdään rakenteellisia organisaatiokohtaisia ratkaisuja, arvioidaan mahdollisuuksia laajentaa tehtävänimikkeitä niiden vaatimuksia uudelleen.  Kaikki hoitajat eivät jatkossakaan pysty tai halua työskennellä vakituisessa työsuhteessa. Muu elämä tulee väliin. 

Tempore on osaltaan merkki uudesta alusta, jatkuvasti muuttuvan toimintaympäristön mukaisista ratkaisuista. Tempore – muutosten tahtiin.