Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

JIK ky ottaa käyttöön Sarastia Rekryn sijaispalvelun

Sarastia Rekryn sijaispalvelun käyttö Etelä-Pohjanmaalla kasvaa, kun JIK peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä ja Sarastia Rekry aloittavat yhteistyön 14. helmikuuta. Keikkailijoita haetaan kotihoitoon, kotiutustiimiin, ikääntyneiden asumisyksikkö Kotokartanoon ja Vuorohoitoyksikkö Koivulaan, kuntoutusyksikköön Jalasjärvelle sekä terveyskeskusten akuuttiyksiköihin Ilmajoelle ja Kurikkaan.

Sarastia Rekryn sijaispalveluiden käyttöönoton odotetaan tuovan apua tämänhetkiseen haastavaan tilanteeseen.

– Sijaistilanne on tällä hetkellä todella haasteellinen, odotamme helpotusta sijaistilanteeseen. Tätä kautta uskomme, että esimiehiltä vapautuu työaikaa johtamiselle ja kehittämiselle, kommentoivat ikääntyneiden palvelujohtaja Johanna Koivuniemi ja hoitotyön päällikkö Anne Tietäväinen.

Paikkoja on tarjolla hoitotyön puolelta osastotyötä akuutti- ja kuntoutusosastoilla, ikääntyneiden puolelta kotihoitoyksiköissä, kotiutustiimissä ja asumisyksiköistä Palvelukeskus Kotokartanossa ja Vuorohoitoyksikkö Koivulassa. Eniten tarvetta on sairaanhoitajille ja lähihoitajille, mahdollisesti myös hoiva-avustajille.

– Myös alan opiskelijat voivat työllistyä tätä kautta, huomauttavat Koivuniemi ja Tietäväinen.

JIK ky:ssä vallitsee uudistuva ja huolehtiva työilmapiiri.

– JIK ky:ssä toimimme yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan hyväksi. Olemme kehittyviä ja rohkeasti uudistuvia ja huolehdimme henkilöstön ammattitaidon kehittämisestä, kertovat Koivuniemi ja Tietäväinen.

Aloita keikkailu JIK ky:ssä: rekisteröidy keikkatyöntekijäksi ja varaa aika työhaastatteluun netissä tai soittamalla asiakaspalveluun 03 621 3900!