Jaa artikkeli

Joulun supersankari rakastaa tehdä töitä joulunakin

Joulun supersankari Anne-Kristiina kertoo, miksi hän tekee jouluna keikkaa.

”Olen ammatiltani lähihoitaja ja olen erikoistunut vammaispalveluihin. Olen valmistunut vuonna 2015 ja siitä lähtien olen tehnyt keikkoja ja sijaisuuksia Etevalla vammaisten asumisyksiköissä, sekä lyhytaikaisessa että vakinaisessa asumisessa. Nykyisin teen keikkaa myös Rinnekodilla vammaisten asumisyksikössä. Rakastan paljon työtäni vammaispalveluiden asiakkaiden parissa.

Tänäkin jouluna teen keikkatöitä Seuturekryn kautta. Joulun aika sopii mainiosti työntekoon – ainakin omassa elämäntilanteessani.

Joulu on ihanan tunnelmallista aikaa myös töissä ja sielläkin saan olla ihan oma ”jouluhullu” itseni – lapsellinen ja innostuva, innostava ja laulava tunnelmoitsija. Siinäpä hyvät eväät elämyksien kokemiseen, hauskaan ja rentoon joulun viettoon ihanien asiakkaiden kanssa. Ja sitten tietysti kaikesta hauskasta saa vielä hyvän palkan joulun ajalta.

Joulukuun bonusraha oli ensin tavoitteeni, koska se on kiva ja kannustava lisä palkan päälle. Saa nähdä yllänkö tänä jouluna nappaamaan tuota bonusta. Kannustan kutenkin teitä muita keikkalaisia, jotka yritätte joulubonuksen itsellenne saada.

Sydämellä lämpöiset jouluterveiset teille kaikille keikkailijoille, olettepa sitten töissä tai kotona joulun vietossa. Ympäri käydään ja välillä aina yhteen tullaan. On hauska tavata vanhoja tuttuja, ja tietysti on myös tosi kiva tutustua aivan uusiin ihmisiin.

Hyvää uutta vuotta 2019 ihan kaikille!”