Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Iäkäs henkilö kävelemässä rollaattori apunaan.

Jaa artikkeli

Kaarinan kaupunki ottaa käyttöön Sarastia Rekryn sijaispalvelun

Sarastia Rekryn sijaispalvelun käyttö laajenee Varsinais-Suomessa, kun Kaarinan kaupunki ja Sarastia Rekry aloittavat yhteistyön 6. kesäkuuta alkaen. Kaarinan ikäihmisten palvelut odottaa yhteistyöltä apua lyhytaikaisten sijaisten rekrytoinnissa.

Kaarinan kaupungin ikäihmisten palveluihin haetaan 6.6. alkaen sijaisia lyhyisiin keikkoihin ja sijaisuuksiin Sarastia Rekryn kautta. Keikkatöitä on tarjolla kotihoidossa ja palveluasumisessa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille useilla eri nimikkeillä. Kaarinassa sijaisiksi haetaan lähi- ja sairaanhoitajia, hoitoapulaisia, ohjaajia, fysioterapeutteja sekä toimintaterapeutteja.

– Meillä on tarjolla pääasiassa lähihoitajan, mutta myös sairaanhoitajan sekä hoitoapulaisen työpaikkoja tehostetussa palveluasumisessa ja kotihoidossa, selvittää vs. ikäihmisten palvelujohtaja Jenni Haapanen.

Kaarinassa voit keikkailla kotihoidossa, Hovirinnan palvelukeskuksessa (Isännänkatu 4, Kaarina), Kaarinakodissa (Ruokokatu 10, Kaarina), Visiitissä (Rantayrttikatu 1, Kaarina), Piikkiökodissa (Hadvalantie 83, Piikkiö), Tupasvillassa (Hepojoentie 7, Piikkiö) ja Värttinässä (Luhakatu 1, Littoinen).

– Kaarinassa on rento ja mukava työskentelyilmapiiri, töitä tehdään sydämellä ja työyhteisöissä tuetaan työkaveria, kertoo Haapanen.

Kuten kaikkialla muuallakin myös Kaarinassa keikkatyöntekijöille maksetaan lyhyissä alle 12 päivän sijaisuuksissa palkka joka perjantai!

Aloita keikkailu Kaarinassa! Keikkailun aloittaminen on helppoa. Lue täältä, kuinka pääset keikkalaiseksi: https://tempore.tammidigital.dev/lahde-keikalle/