Jaa artikkeli

Kärjenniemen päiväkoti keikkatyöntekijän silmin

Kärjenniemen päiväkoti sijaitsee Valkeakoskella keskellä maalaismaisemaa omakotitalojen ympäröimänä. Päiväkodin ympäristö tarjoaa hyvät ulkoilumaastot retkeilyyn lasten kanssa. Päiväkotiin on helppo tulla niin Hämeenlinnan, Akaan kuin Lempäälän suunnasta. Kärjenniemessä päiväkoti ja koulu toimivat vierekkäin samassa rakennuksessa. 

– Kärjenniemi on vähän niin kuin maalla, sijainti on rauhallinen. Pienehkö päiväkoti ja on mukava, kun on koulun vieressä, niin tosi helposti pääsee lasten kanssa hiihtämään, luistelemaan ja pulkkamäkeen. Aina ei tarvitse olla vain päiväkodin pihalla, kertoo kauttamme pitkään keikkaa tehnyt työntekijä.

Päiväkodissa on mukava työskentelyilmapiiri. Päiväkodin henkilökunta ottaa uuden työntekijän hyvin vastaan, auttaa alkuun, ohjaa ja neuvoo. Yhdessä tekeminen ja toimiminen on luonteva toimintatapa koko työyhteisölle.

– Henkilökunta on auttavaista ja mukavaa, toteaa keikkatyöntekijä.

Kärjenniemen päiväkotiin kaivataan lisää keikkailijoita. Työyhteisössä arvostetaan sijaisia ja töitä on tarjolla heille runsaasti.

– Työtä tekevää sijaista arvostetaan. Kyllä siellä mielellään lisää töitä tarjotaan, kun hyvä sijainen taloon tupsahtaa. Töitä on varmasti tarjolla, vakuuttaa keikkalainen.

Keikkailu tuo työntekijän elämään vapautta valita omat aikataulut. Paitsi että keikkalainen saa valita omat työaikansa, hän saa myös vapauden valita työpaikkansa.

– Kun keikkailee, niin se mahdollistaa, että itse pystyy päättämään työmäärän ja myös sen, mitä tekee ja missä tekee, keikkalainen kehuu.

Kiinnostuitko Kärjenniemen päiväkodissa keikkailusta? Aloita keikkailu täällä!