Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Keikkainfoja järjestetään viikoittain – tule mukaan kuulemaan keikkailusta!

Oletko kiinnostunut keikkatyöstä, mutta haluat kuulla siitä lisää ennen keikkatyöntekijäksi rekisteröitymistä? Osallistu keikkainfoon, jossa Sarastia Rekryn rekrytointikoordinaattori kertoo keikkatyön saloista ja vastaa kysymyksiin!

Sarastia Rekryn keikkainfoja järjestetään joka keskiviikko 29.12.2021 alkaen. Parillisilla viikoilla infot pidetään klo 13 ja parittomilla viikoilla klo 10. Keikkainfot järjestetään Teamsilla, ja sinne ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kuulla lisää keikkailusta!

– Keikkainfoon osallistuminen ei sido mihinkään, vaan kyseessä on hyvin rento tilaisuus, johon voi tulla ihan vain kuulolle. Infossa käydään läpi keikkailun perusteet ja sen jälkeen vastaan mielelläni kysymyksiin, kertoo keikkainfon pitävä rekrytointikoordinaattori Annika Mikola.

Infon jälkeen osallistujilla on mahdollisuus varata sähköpostitse pikahaastatteluaika (15 min) laittamalla viestiä osoitteeseen keikalle@sarastiarekry.fi.

Miten osallistua?

  • Keikkainfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa linkkiä keikkainfojen ajankohtana.
  • Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta keikkainfoa varten, sillä siihen voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista. 😊
  • Saavuthan keikkainfoon ajoissa!

Seuraavat keikkainfot järjestetään:

  • 23.3. klo 13
  • 30.3. klo 10
  • 6.4. klo 13

Osallistu keikkainfoihin tästä linkistä.