Kädessä oleva matkapuhelin, jonka näytöllä on euron symboli ja ihminen.

Jaa artikkeli

Arvion keikkapalkasta saa nyt etukäteen jo työtarjottimella

Helmikuusta lähtien työntekijä voi suoraan nähdä ennakkoarvion mahdollisesta keikasta maksettavasta palkasta ennen veroja ja lakisäteisiä vähennyksiä. Uudistus helpottaa keikkailijan töiden valintaa ja oman talouden etukäteissuunnittelua

Arvio palkasta on henkilökohtaisesti räätälöity, ottaen huomioon kunkin työntekijän sijaispätevyys, mahdolliset kokemuslisät ja muut erilliskorvaukset. Tämä uudistus on osa yrityksen laajempaa strategiaa edistää läpinäkyvyyttä ja kilpailukykyä

”Meidän tavoitteenamme on aina ollut olla edelläkävijä työelämän laadun ja reiluuden saralla. Tämä uudistus ei ainoastaan paranna työntekijöidemme arkea, vaan myös vahvistaa luottamusta ja avoimuutta koko alalla,” sanoo Temporen toimitusjohtaja Jaana Jantola.

Jantola muistuttaa myös, että uudistus lisää alan palkkatietoisuutta ja -ymmärrystä. ”Siitäkin näkökulmasta tämä on tärkeä uudistus.”

Palkkapäivä joka perjantai

Tempore korostaa, että palkkapäivät pysyvät ennallaan, tuntipalkat maksetaan joka perjantai. Palkka joka perjantai -malli on otettu sijaisammattilaisten keskuudessa hyvin vastaan. Nopea palkanmaksu lisää työntekijöiden talouden ennakoitavuutta.

Temporen palkanmaksu on työntekijäkyselyissä saanut arvosanaksi peräti 4,7/5.

Yritys odottaa palkka-avoimuuden lisäämisen vaikuttavan positiivisesti sekä työntekijöihinsä että asiakkaisiinsa.

Faktoja Temporesta:

Temporen kautta tehtiin sijaistyötunteja 2023 lähes kolme miljoonaa.

Vuonna 2023 keikkoja teki yhteensä 14 010 henkilöä

Uusia keikkatyöntekijöitä rekrytoitiin viime vuonna 9 762

Täyttöaste (kuinka moneen tilaukseen saatiin tekijä) oli vuonna 2023 82 prosenttia (2022 77 prosenttia)

Tempore toimii 12 hyvinvointialueella.