Kaksi hoitajan vaatteisiin pukeutunutta nuorta istumassa pöydän ääressä vastakkain.

Keikkalaiselle

Täältä löydät tarpeellista tietoa keikkalaiselle ja ohjevideokanavan. Kirjautumalla järjestelmään voit varata ja tarkastella keikkoja.

Ohjevideokanava

Ohjevideokanavalta saat apua Temporen palvelualustan (Nextstaffin) käyttöön.

Hoitajanvaatteisiin pukeutunut nuori henkilö viikkaa lakanaa sairaalasänkyyn.
Hoitajanvaatteisiin pukeutunut nuori henkilö istumassa sohvalla ja selaamassa puhelinta sisätilassa.

Varaa keikat sovelluksessa

Selaa ja varaa työtehtäviä mobiilisovelluksessa silloin, kun itsellesi sopii! Lataa Temporen mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Koulutukset ja työntekijäinfot

Tarjoamme sijaisammattilaisillemme mahdollisuuden valtakunnalliseen LOVe-verkkokoulutukseen, johon sisältyy koulutuksen tentit.

Työntekijäinfoja järjestämme sijaisammattilaisille kuukausittain.

Kaksi nuorta hoitajien vaatteissa istuu ulkona penkillä ja selaa puhelinta.

Hyvä tietää

Saamme verotiedot sähköisesti suoraan Verohallinnolta. Tempore perii palkastasi veroa verokorttiisi merkityn veroprosentin mukaan. Verokortit haetaan maanantain ja tiistain välisenä yönä, joten uuden muutosverokortin tulee olla OmaVerossa poimittavana aina palkkojen siirtopäivänä maanantaina, jotta se ehtii mukaan seuraavaan, teknisesti mahdolliseen palkanmaksuun.

Huomioithan, että jos teet keikkatöitä eläkkeellä ollessasi, tarvitset erillisen verokortin palkkaa varten.

Osa sijaisia tilaavista asiakastyöyksiköistä edellyttää sijaistyöntekijöiltä sote-ammattikorttia. Kortti voi olla mm. tapa kirjautua potilastietojärjestelmään. Kortti on henkilökohtainen ja luonteeltaan joko yleinen tai organisaation henkilöstökortti.  Ammattikortti sisältää sirun, johon on talletettu terveydenhuollon sähköiseen asiointiin tarkoitetut todentamis- ja salausvarmenne sekä allekirjoitusvarmenne.

Sote-ammattikortin voi hakea mistä tahansa rekisteröintipisteestä ja se voidaan myöntää Valviran ylläpitämään terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki-rekisteri) rekisteröidyille terveydenhuollon ammattihenkilöille. Organisaation henkilöstökortti on organisaatiokohtainen ja se voidaan myöntää tarvittaessa muullekin ammattihenkilöstölle.

Ammattikortti on maksuton, mutta julkisen terveydenhuollon rekisteröintipisteet voivat periä rekisteröintipalvelusta omia kustannuksiaan vastaavan maksun. Ohjeet sote-ammattikortin tilaamiseen löytyvät täältä.

Tartuntatautilaki säätelee, mitkä rokotukset ovat pakollisia sosiaali- ja terveydenhuollon alan työntekijöille, ja millaisissa asiakas- ja potilastiloissa rokotukset vaaditaan. Laki määrää myös, millaisissa tilanteissa henkilön on tehtävä selvitys tuberkuloosista ja salmonellasta työtehtävää varten.

Huomioithan, että toimittamasi liitteen kuva on selkeä ja se on otettu koko sivusta/kaikista sivuista. Siinä tulee olla näkyvissä nimitiedot (kenen todistus kyseessä) ja tenttien suorituspäivämäärät.