Kaksi hoitajan vaatteisiin pukeutunutta nuorta istumassa pöydän ääressä vastakkain.

Keikkalaiselle

Täältä löydät tarpeellista tietoa keikkalaiselle ja ohjevideokanavan. Kirjautumalla järjestelmään voit varata ja tarkastella keikkoja.

Avoimet työpaikat

Kauttamme on mahdollista tehdä myös pidempiä keikkoja asiakkaidemme yksiköissä. Tutustu avoinna oleviin työmahdollisuuksiin.

Hoitajanvaatteisiin pukeutunut nuori henkilö viikkaa lakanaa sairaalasänkyyn.
Hoitajanvaatteisiin pukeutunut nuori henkilö istumassa sohvalla ja selaamassa puhelinta sisätilassa.

Varaa keikat sovelluksessa

Selaa ja varaa työtehtäviä mobiilisovelluksessa silloin, kun itsellesi sopii! Lataa Temporen mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Koulutukset ja työntekijäinfot

Tarjoamme sijaisammattilaisillemme mahdollisuuden valtakunnalliseen LOVe-verkkokoulutukseen, johon sisältyy koulutuksen tentit.

Työntekijäinfoja järjestämme sijaisammattilaisille kuukausittain.

Kaksi nuorta hoitajien vaatteissa istuu ulkona penkillä ja selaa puhelinta.

Hyvä tietää

Saamme verokorttitiedot sähköisesti suoraan Verohallinnolta. Palkastasi peritään veroprosentti sen tiedon mukaan, minkä olemme saaneet sähköisesti suoraan verottajalta.

Verokortin prosentti määräytyy verottajan määräämän tuoreimman prosentin mukaan. Ensimmäisen kerran suorahaun mukaisia verotietoja on käytetty 11.11.2022 palkanmaksupäivänä.

Jos olet ilmoittanut verokortilla ilmoitettua suuremman pidätysprosentin ennen verokortin tai muutosverokortin hakua, tulee sinun ilmoittaa halutessasi uusi korotettu veroprosentti Temporelle palvelupyynnöllä. Voit tarkastaa oman veroprosenttisi vero.fi -sivulta.

Osa sijaisia tilaavista asiakastyöyksiköistä edellyttää sijaistyöntekijöiltä sote-ammattikorttia. Kortti voi olla mm. tapa kirjautua potilastietojärjestelmään. Kortti on henkilökohtainen ja luonteeltaan joko yleinen tai organisaation henkilöstökortti.  Ammattikortti sisältää sirun, johon on talletettu terveydenhuollon sähköiseen asiointiin tarkoitetut todentamis- ja salausvarmenne sekä allekirjoitusvarmenne.

Sote-ammattikortin voi hakea mistä tahansa rekisteröintipisteestä ja se voidaan myöntää Valviran ylläpitämään terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki-rekisteri) rekisteröidyille terveydenhuollon ammattihenkilöille. Organisaation henkilöstökortti on organisaatiokohtainen ja se voidaan myöntää tarvittaessa muullekin ammattihenkilöstölle.

Ammattikortti on maksuton, mutta julkisen terveydenhuollon rekisteröintipisteet voivat periä rekisteröintipalvelusta omia kustannuksiaan vastaavan maksun.

Tartuntatautilaki säätelee, mitkä rokotukset ovat pakollisia sosiaali- ja terveydenhuollon alan työntekijöille, ja millaisissa asiakas- ja potilastiloissa rokotukset vaaditaan. Laki määrää myös, millaisissa tilanteissa henkilön on tehtävä selvitys tuberkuloosista ja salmonellasta työtehtävää varten.

Ohjevideokanavalta apua järjestelmän käyttöön

Ohjevideokanavalta löydät ohjevideoita Temporen palvelualustan (Nexstaffin) käytöstä.