Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Apua keikkailun käytäntöihin – osallistu työntekijäinfoon!

Hei keikkatyöntekijä! Haluaisitko saada vinkkejä sujuvaan keikkailuun tai askarruttaako sinua jokin asia työsuhteeseen liittyen? Osallistu työntekijäinfoon, jossa Sarastia Rekryn henkilöstökoordinaattorit kertovat  tärkeistä aiheista ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiin!

Sarastia Rekry järjestää työntekijöilleen viikoittain työntekijäinfoja Teamsissa: vuoroviikoin klo 13 ja klo 16. Työntekijäinfo on suunnattu keikkalaisille, jotka tarvitsevat apua tai vinkkejä sujuvaan keikkailuun.

Työntekijäinfon aiheet ovat:

🔸 Asiointikanavat
🔸 Serenetti
🔸 Verokortti
🔸 Tiedoksi-välilehti
🔸 Palkanmaksuaikataulu
🔸 Ohjevideot
🔸 LOVe-asiat

Työntekijäinfojen aikataulut

  • Torstai 14.4. – klo 13
  • Torstai 21.4. – klo 16
  • Torstai 28.4. – klo 13

Miten osallistua?

  • Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana.
  • Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta työntekijäinfoa varten, koska infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista. 😊

Osallistu klo 13 työntekijäinfoon tästä linkistä

Osallistu klo 16 työntekijäinfoon tästä linkistä

Työntekijäinfon tallenne

Aikaisemmin järjestetyn työntekijäinfon tallenteen voit katsoa täältä.