Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Keikkatyöntekijä – tule Sarastia Rekryn työntekijäinfoon 20.1.

Hei keikkatyöntekijä! Askarruttaako Serenetti tai asiointikanavamme? Haluaisitko kuulla lisää palkanmaksuaikataulusta tai saada yleistä ohjeistusta työsuhteeseen liittyen? Osallistu työntekijäinfoon, jossa Sarastia Rekryn henkilöstökoordinaattorit kertovat työntekijöille tärkeistä aiheista ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiin!

Sarastia Rekry järjestää työntekijöilleen torstaina 20.1. kaksi työntekijäinfoa: klo 13 ja klo 16. Infossa kerrotaan muun muassa asiointikanavista, Serenetistä, verokorttiasioista, Tiedoksi-välilehdestä, palkanmaksuaikatauluista, työntekijöiden tueksi laadituista ohjevideoista sekä LOVe-asioista.

Työntekijöille suunnattu info järjestetään Teamsilla, ja sinne ovat tervetulleita kaikki keikkalaisemme, jotka haluavat kuulla lisää työsuhteeseen liittyvistä asioista! Tilaisuudet tallennetaan, joten jos et pääse osallistumaan reaaliajassa, voit katsoa tallenteet myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana.

Miten osallistua?

  • Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana. Huom! Tilaisuuksiin on erilliset linkit kellonajan mukaan.
  • Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta työntekijäinfoa varten, koska infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista. 😊

Osallistu klo 13 työntekijäinfoon tästä linkistä

Osallistu klo 16 työntekijäinfoon tästä linkistä