Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Henkilö istuu pöydän ääressä tekemässä töitä kannettavalla tietokoneella.

Jaa artikkeli

Kiinnostaako keikkailu Etelä-Pohjanmaalla? Osallistu keikkainfoon Teamsissa!

Järjestämme kaikille Etelä-Pohjanmaan alueella keikkailusta kiinnostuneille kolme keikkainfoa etänä Teamsin välityksellä. Keikkainfot järjestetään keskiviikkona 6.9. klo 14 ja 16 sekä perjantaina 8.9. klo 10.30.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella voi keikkailla ikääntyneiden palveluasumisessa ja kotihoidossa. Jos et pääse osallistumaan Etelä-Pohjanmaan omiin keikkainfoihin, voit osallistua yleiseen keikkainfoon keskiviikkoisin klo 14 tai katsoa keikkainfon tallenteen Lähde keikalle -sivulla.

Miten osallistua?

  • Keikkainfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa linkkiä keikkainfon ajankohtana.
  • Tietokoneella osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta työntekijäinfoa varten, sillä infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Puhelimella osallistuessa pitää ladata ilmainen Microsoft Teams -sovellus. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play kaupasta.
  • Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista.

Liity keikkainfoihin tästä.