Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Henkilö kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.

Jaa artikkeli

Kiinnostaako keikkailu VARHA:n alueella? Osallistu keikkainfoon!

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (VARHA) siirtyy käyttämään Sarastia Rekryn palveluja lyhytkestoisissa ikääntyneiden palveluiden sijaisuuksissa 1.1.2023 alkaen.

Järjestämme kaikille VARHA:n alueella keikkailusta kiinnostuneille kaksi keikkainfoa etänä Teamsin välityksellä. Ensimmäinen infotilaisuus järjestetään tiistaina 29.11. klo 9 ja toinen torstaina 1.12. klo 16.

Infon jälkeen osallistujat voivat varata itselleen 15 minuutin pikahaastatteluajan. Jos et pääse mukaan VARHA:n omiin infoihin, voit osallistua yleisiin keikkainfoihin, jotka järjestetään ma, ke ja pe klo 9.00 ja 14.00.

Miten osallistua?

  • Keikkainfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa linkkiä tiistaina 29.11. klo 9 tai torstaina 1.12. klo 16.
  • Tietokoneella osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta työntekijäinfoa varten, sillä infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Puhelimella osallistuessa pitää ladata ilmainen Microsoft Teams -sovellus. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play kaupasta.
  • Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista.

Osallistu keikkainfoon tästä.

Varaa aika pikahaastatteluun tästä.