Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Kohti huoletonta kesää? Muista toimittaa verokorttisi!

 

HUOM! Verokorttitiedot saamme jatkossa sähköisesti suoraan Verohallinnolta. Lue lisää täältä.

Uusi keikkailija, muista toimittaa verokorttisi ajoissa! Voit toimittaa verokortin Sarastia Rekryyn kolmella tavalla. Myös muutosverokorttia toimittaessa tulee toimia näiden ohjeiden mukaan.

3 tapaa toimittaa verokortti

1. Lisää verokortti liitetiedostona järjestelmään ja laita lisäyksestä tieto Sarastia Rekrylle sähköpostitse tai palvelupyyntönä. Tämä on tärkeää, sillä emme saa erillistä ilmoitusta lisätyistä liitteistä järjestelmän kautta.

2. Lähetä verokortti skannattuna tai kuva verokortista sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi.

3. Lähetä verokortti kopiona tai alkuperäisenä postitse osoitteeseen Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hämeenlinna.


Huom! Toimitathan verokortin vain yhdellä tavalla. Varmista myös, että lähetät meille verokorttisi, etkä päätöstä verotuksesta.


Seuraa omia palkkatulojasi vuoden kuluessa

Verokortissa on vain yksi tuloraja koko vuoden palkoille. Kaikki työnantajat käyttävät samaa verokortille laskettua veroprosenttia.

Sivutulon verokortti poistuu, joten sama verokortti käy jatkossa kaikille palkkatuloille. Sivutuloille tai eri työnantajille ei enää lasketa eri veroprosenttia.

Palkkatulojen seuraaminen on työntekijän velvollisuus. Palkkojen kertymisen seuraaminen vuoden aikana on erityisen tärkeää etenkin, jos sinulla on useita työnantajia tai peruspalkkasi muuttuu vuoden aikana.