Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Kotkan kaupungin sijaisvälitys osaksi Sarastia Rekryn toimintaa

Kunnan Taitoa Oy ja Seuturekry Oy ovat sopineet Taitoa Rekry –liiketoiminnan kaupasta. Kotkan kaupungin sijaisvälitys ja rekrytointipalvelu sekä palvelutuotannon henkilöstö siirtyvät 1.4. alkaen osaksi Seuturekryn toimintaa.

Kunnan Taitoan Rekry-liiketoiminnassa on vahva osaaminen erityisesti sotealan ja sivistyspalvelujen rekrytoinneista ja sijaishankinnasta Kymenlaakson alueella. Seuturekryn emoyhtiö KuntaPro ja Kunnan Taitoa ovat fuusioitumassa Sarastia Oy:ksi 1.5.2019 alkaen ja toteutettu liiketoimintakauppa on osa fuusiovalmistelua. Samassa yhteydessä Seuturekryn nimi vaihtuu Sarastia Rekry Oy:ksi.

Seuturekry toimii liiketoimintakaupan jälkeen 8 eri maakunnassa tarjoten monipuolisia henkilöstöresurssoinnin ratkaisuja kunnallisille toimijoille. Palveluja käyttäviä työyksiköitä n. 1100. Näissä yksiköissä työskentelee vuosittain lähes 5000 eri työntekijää.

Uskomme liiketoimintakaupan ja fuusion vahvistavan palvelujen tarjontaa ja resursseja asiakkaidemme eduksi.

Sarastia Rekry – oiva vahvistus!