Jaa artikkeli

Lempäälän kunta yhteistyöhön Sarastia Rekryn kanssa

Lempäälän kunnan hyvinvointi- ja ateriapalvelut hyödyntävät 14. joulukuuta alkaen Sarastia Rekryn palveluita sijaisrekrytoinnissaan. Hyvinvointipalveluihin kuuluu vanhusten ja vammaisten asumispalvelut, kotihoito, terveyskeskussairaala, avosairaanhoito ja suun terveydenhuolto.

Lempäälässä ollaan innoissaan yhteistyön aloittamisesta.

– Hyvinvointipalveluissa uskomme, että yhteistyön käynnistäminen Sarastia Rekryn kanssa helpottaa lyhytaikaisten sijaisten saatavuutta ja vapauttaa esihenkilöiden työaikaa muihin tehtäviin. Sarastia Rekryn palvelun käyttöönoton myötä esihenkilöillä jää enemmän aikaa työntekijöiden tukemiseen ja yksikön toiminnan kehittämiseen, kertoo Lempäälän kunnan hyvinvointijohtaja Titta Pelttari.

Pelttari kertoo Lempäälän väen olleen tyytyväisiä käyttöönottovaiheesta saatuihin kokemuksiin.

– Sarastia Rekryssä on mietitty konsepti ja prosessi hyvin selkeäksi. Olemme saaneet erittäin hyvän tuen käyttöönottovaiheessa ja uskomme, että yhteistyö sujuu hyvin myös jatkossa.

Sarastia Rekry on oiva vahvistus!

Sarastia Rekryn sijaispalvelu säästää myös kustannuksissa, kun esimiehen ei enää tarvitse soittaa työntekijälistaa läpi löytääkseen sijaisen akuuttiin tarpeeseen. Sijaispalvelu yhdistää työn ja tekijän jopa 2 sekunnissa automatiikan ja robotiikan ansiosta.

 

Lue myös:

Vuokratyön leimaaminen on lyhytnäköistä

Keikkatyö luo positiivista kilpailua sote-alalle ja antaa vapautta työntekijöille