Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Liedon kunta ottaa käyttöön Sarastia Rekryn sijaispalvelun

Sarastia Rekryn sijaispalvelun käyttö laajenee Varsinais-Suomessa, kun Lieto ja Sarastia Rekry aloittavat yhteistyön 23. elokuuta alkaen. Sijaispalveluun liittyvän Liedon lisäksi Sarastia Rekryn sijaispalvelu on käytössä Varsinais-Suomessa jo Turussa ja Pöytyällä sekä Perusturvakuntayhtymä Akselissa.

Liedossa on tarjolla keikkatöitä ja sijaisuuksia Sarastia Rekryn kautta vammaispalveluissa, kotihoidossa, palveluasumisessa ja sairaalaosastolla. Lisäksi avoterveydenhuollon rokotustyössä on tarvetta keikkatyöntekijöille.

Varsinais-Suomen alueella on jo paljon innokkaita keikkatyöntekijöitä, mikä nähdään Liedossa tietysti hyvänä asiana. Myös odotukset yhteistyön aloittamisesta ovat toiveikkaat.

– Odotamme sijaispalvelun käyttöönoton myötä saavamme ammattitaitoisia sijaisia ja lääkehoitoluvallisia hoitajia erityisesti äkillisiin sijaistarpeisiin sekä säästöä oman organisaation esimiesten aikaan. Sarastia Rekryn hyötyjä ovat keskitetty palvelu sekä laaja-alainen osaaminen soteen, kommentoi Liedon kunnan controller Kirsi Koski-Pärnä.

Alle 12 päivän sijaisuuksia tekeville työntekijöille maksetaan Liedossa Palkka joka perjantai -mallin mukaan kirjaimellisesti palkka joka perjantai. Lähde sinäkin keikalle Lietoon!