Jaa artikkeli

Lisätienesti innostaa keikkailemaan

Leena Katajamäki-Vauto on tehnyt keikkatyötä Sarastia Rekryllä vuodesta 2012. Leena on selvästi innoissaan työstänsä ja puhuu edelleen keikkatyön puolesta. Äänestä paistaa selvästi läpi innostus ja ilo. Leenasta parasta keikkailussa on vapaus ja turvallisuus, mutta myös keikkailusta tuleva lisätienesti innostaa keikkailemaan.

”Seitsemän vuotta sitten Leenasta tuli keikkailija. Ennen työeläkkeelle jäämistäni tein osa-aika työtä ja hoidin kaksi vuotta ensimmäistä lapsen lastani, joten eläkkeeni jäi siltä osin pieneksi. Työkaverit houkuttelivat minut silloisen Seuturekryn riveihin.”, muistelee Leena.

Leena asuu Hämeenlinnassa ja on tehnyt keikkatyötä kotikaupunkinsa lisäksi mm. Hauhossa, Tuuloksessa ja Rengossa. Leenan toiselta kotipaikkakunnalta Kankaanpäästä on löytynyt myös sopivasti keikkatyötä. ”Olen saanut vapaasti tehdä keikkaa silloin kun se on minulle sopinut, ja siellä missä olen kulloinkin ollut”.

Rekryrahoilla, kuten Leena asian ilmaisee, on kunnostettu Kankaanpäässä sijaitsevaa kakkoskotia. ”Otan keikkaa vastaan siinäkin mielessä, että saan projekti kerrallaan kakkoskotiani kuntoon.” Keikkatyöllä tehtyihin projekteihin listaantuu autotalli, jätevesijärjestelmä, pesuhuoneen lattiat, pihan parannustyöt, puuhella, kierreportaat ja paljon muuta. Työnjako on kuulemma hoitunut etupäässä niin, että Leenan käsistään näppärä mies hoitaa rakentamisen ja Leena rahoituksen. Tätä sanoessa Leenalla on pieni pilke silmäkulmassa.

Sarastia Rekryllä keikkalaisena olleena Leena voi sanoa olevansa tyytyväinen työnantajaansa. ”Olen saanut tehdä keikkaa sellaisessa tiimissä, jossa keikkalaista todella arvostetaan”.