Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Loistavat tekijät syksyn illassa torstaina 3.11. klo 18

Loistava tekijä-virtuaalitapahtuma tarjoaa virkistystä syksyyn. Tapahtuma järjestetään 3.11. klo 18. Puhujina Loistava tekijä 2022 -tapahtumassa on Tomato eli Tom Pöysti ja Markku ”Mato” Valtonen.

Tomato eli Tom Pöysti ja Markku ”Mato” Valtonen puhuvat mielekkäästä ja merkityksellisestä työstä. He kertovat omakohtaisia tarinoita mistä syntyy elämän ilo ja ihmisen elo. He sammuttavat katalan kielteisyyden ja suuntaavat sekä yhteisöjen että yksilöiden toiminnan kohti tosissaan leikkimistä. Tämän session tuoksinnassa kuulijat ymmärtävät viimeistään uteliaisuuden ja asenteen merkityksen.

Tomato valaa uskoa ihmisiin opettamalla taidon nauraa itselleen.Yksi tärkeimmistä on myös muistutus unelmien merkityksestä. Tomaton toiveena on, että vaalisimme katoavaa kansanperinnettä ja opettelisimme kaikki unelmoinnin ja riemusta hyppimisen taidon.
Heidän luentonsa on kivijalka paremmalle itsetunnolle ja lähtöpamaus elinikäiseen itsetutkiskeluun. He puhuvat innostumisesta, oppimisesta ja unelmoinnista mitä ovat oivaltaneet näistä elämän varrellaan.

Tämä duo kun päästetään irti niin ei riemulla rajaa. Paljon painavaa asiaa, mutta takuuvarmasti ei aika käy pitkäksi. Eikä varmana jätä ketään kylmäksi.

MITÄ? Loistava tekijä 2022
MISSÄ? Virtuaalitapahtuma
MILLOIN? Torstaina 3.11. klo 18

Pääset osallistumaan tapahtumaan tästä

Katso alta Tomaton tervehdys tapahtuman tiimoilta!

Jos et näe videota, sinun täytyy käydä hyväksymässä tilastoevästeet täältä.