Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Mäntykoti Liedossa – ketterä ja asiakaslähtöinen autetun asumisen yksikkö

Liedon kunnan kehitysvammapalveluihin haetaan lähihoitajia, sairaanhoitajia, ohjaajia, ryhmäavustajia, koulunkäynninohjaajia ja alalla opiskelevia kesätöihin eri mittaisiin sijaisuuksiin tai vaikka koko kesäksi. Liedossa kehitysvammaisten asumispalveluja järjestetään kunnan omana palveluna asumispalveluyksikkö Mäntykodissa, joka on viisitoistapaikkainen autetun asumisen yksikkö.

Liedon keskustan liepeillä Pappilankadulla sijaitseva kodinomainen Mäntykoti on ketterä ja asiakaslähtöinen sekä ohjauksellinen että hoidollinen yksikkö, jossa työtä tehdään kuntouttavalla työotteella. Pääpaino on asukkaiden ohjauksessa ja perushoidossa. Henkilöstö koostuu lähihoitajista, sosionomista ja sairaanhoitajasta.

Mäntykodissa keikkalaiselle on tarjolla mukava työilmapiiri, hyvä perehdytys sekä esihenkilön ja kollegoiden vahva tuki.  Vuorotyössä tarjotaan myös autonominen työvuorosuunnittelu.

– Työskentely Mäntykodissa on mukavaa, hauskaa, leppoisaa, mutta toisinaan hieman kiireistä. Vauhtia, ääntä ja jännittäviä tilanteita riittää.  Mikään päivä ei ole samanlainen, vaikka struktuuri on sama päivittäin. Yksikkönä Mäntykoti ei ole haastava, mutta toki meillä on omat jutut ja kikat, kuvailee Mäntykodin vastaava ohjaaja Daniela Smidtslund.

Mäntykodin kilpailuetuja ovat mukava työyhteisö, kivat kollegat, hauskat asukkaat ja hyvä perehdytys. Yksikkö on myös hyvien kulkuyhteyksien päässä. Töihin saapuminen on helppoa niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

– Fölillä pääsee, lähin bussipysäkki muutaman sadan metrin päässä. Omalla autolla pääsee perille hyvin ja parkkitilaa on, kertoo Smidtslund.

Mäntykoti on oiva paikka hankkia lisää kokemusta ja viettää mukava kesä työn merkeissä. Liedossa on myös lukuisia muita kiinnostavia keikkamahdollisuuksia. Aloita keikkailu täällä!