Jaa artikkeli

Miksi Kulkurin Valssiin kannattaa lähteä keikalle? Esihenkilöt kertovat!

Vuonna 2019 toimintansa aloittanut Kulkurin Valssi sijaitsee Kuralan kaupunginosassa Turun itäpuolella. Kulkurin Valssissa on kahdeksan tupaa neljässä eri kerroksessa ja yhdessä tuvassa asuu 13–15 asukasta. Yksikössä on väljät ja modernit toimitilat sekä käytössä ovat nykyaikaiset apuvälineet, kuten kattonosturit.

Kulkurin Valssin esihenkilötiimi on koossa neljännenkin esihenkilön aloitettua toukokuussa. Polkka- ja Rokkituvassa esihenkilönä toimii Jonna Kukkola, Humppa- ja Jatsituvassa Hanna Kilpeläinen, Jenkka- ja Diskotuvassa Eija Iivonen ja Tango- ja Sambatuvassa Anu Wass – Välimäki.

Alta voit lukea Kulkurin Valssin esihenkilöiden kertomana miksi yksikköön kannattaa lähteä keikalle.

”Kesätervehdys!

Kulkurin Valssissa töitä tehdään joustavasti asukkaita kuunnellen. Meillä sinulla on mahdollisuus käyttää hyödyksi omia vahvuuksiasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

 

Työntekijöitä kuunnellaan ja heillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihinsa. Talossa on rento ilmapiiri ja meille on helppo tulla töihin. Sinä olet meille tärkeä!

 

Kesällä ulkoillemme ja grillaamme asukkaiden kanssa sekä teemme retkiä. Kesä näyttää muutoinkin valoisalta, olemme saaneet rekrytoitua kesäsijaisia. Siltikin tarvitsemme myös sinua kesällä.

 

Pääset Kulkurin valssiin usealla bussilla: 2, 2A, 2B, 6 ja 7. Meillä on hyvät pysäköintimahdollisuudet. Tarkempi osoite on Kuralankatu 2, 20540 Turku. Tervetuloa töihin!”


Kiinnostuitko Kulkurin Valssissa työskentelystä? Osallistu keikkainfoon ja varaa aika pikahaastatteluun. Haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan!

Keikkalaisen kokemuksia Kulkurin valssissa työskentelystä voit lukea täältä.