Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Muutto edessä? Muista päivittää osoitetietosi Sarastia Rekryn järjestelmään

Alkava syksy on monelle muutosten ja jopa muuttojen aikaa. Uusien tuulien puhaltaessa tulee muistaa, että osoitetiedot eivät päivity automaattisesti Sarastia Rekryn järjestelmään, vaan osoitetietojen muutoksesta tulee tehdä palvelupyyntö.

Palvelupyyntö tehdään Sarastia Rekryn järjestelmässä kohdassa ”Palvelupyynnöt”. Palvelupyyntö on helppo ja nopea tapa olla yhteydessä Sarastia Rekryyn myös muissa asioissa. Katso ohjevideolta, miten palvelupyynnön tekeminen tapahtuu.

Lisäksi kannattaa tarkistaa, että Sarastia Rekryyn ilmoitettu sähköpostiosoite on oikea. Keikkatyöntekijöiden sähköpostiin kilahtaa joka kuukausi ajankohtaisista keikka-asioista kertova uutiskirje ja työntekijöitä myös tavoitellaan tarvittaessa sähköpostitse.

Myös muun muassa lupa-asioiden päivitys ja kokemuslisäoikeuden ilmoittaminen ovat keikkatyöntekijän vastuulla. Lue lisää niistä täältä.