Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Meitä nauratti, mutta olimme myös vakavien asioiden äärellä

Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen totesi Loistava tekijä -tapahtuman puheenvuorossaan, että keikkatyöntekijät eivät ole vain apukäsiä vaan jakamassa kaikkea kuormitusta eri työntekemisen paikoissaan. Pekonen, jos joku tietää mistä puhuu. Hän on vielä kymmenen vuotta sitten tehnyt itsekin silloiseen elämäntilanteeseen hyvin sopivia keikkatöitä lähihoitajana. Taisipa osanottajien joukosta löytyä joku vanha tuttukin.

Tehyn lakiasiantuntija Oona-Maria Tonttila ja Kevan Tony Blomster antoivat tärkeitä käytännön neuvoja muun muassa työsuhde- ja eläkeasioissa. He saivat yleisöltä myös runsaasti hyviä kysymyksiä teemoihin liittyen. Hyvinvoinnin lähettiläät Jutta ja Juha Larm muistuttivat, miten ylläpitää omaa fyysistä ja henkistä jaksamista ja hyvinvointia. Omaa elämää täytyy muistaa johtaa, jotta siitä voi myös nauttia.

Tunnelma nousi kattoon, kun Mikko Kivinen ja kumppanit pääsivät vauhtiin Saikkua kiitos -hupailussa. Päivän päätteeksi oltiin jälleen vakavien asioiden äärellä, kun psykiatrisen vankimielisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma puhui mielenterveysongelmaisten potilaiden kohtaamisesta.

Ohjelma oli kuin keikkalaisen työpäivät – hyvää mieltä, vakavia asioita ja rautaista ammattitaitoa yhdessä paketissa.

Kiitos osanottajille ja tervetuloa ensi vuonna uudelleen!