Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Nauru yhdistää

Keikalla – Turengin vammaispalveluissa

Keikkatyö antaa tilaa omille unelmille. Juha Mikolalle se tarkoittaa, että hän keikkailee ainakin kahdessa paikassa tänä kesänä: Tampereen komediateatterin lavalla näyttelijänä ja Seuturekryn sijaisena vammaispalveluissa.

– Näyttelen Hui kauhistus -näytelmässä luurankoa, muumiota, työläiskummitusta, Mäkisen pappaa, poliisia, Frankensteinilta näyttävää hammaslääkäriä ja kummitusta. Lisäksi teen keikkaa lähihoitajana, Mikola kertoo.

Hän on peruskoulutukseltaan lähihoitaja, mutta sitten teatteri vei mennessään. Kahden vuoden komediateatteriopintojen jälkeen Mikola on tuottanut produktioita oman teatteriryhmänsä kanssa. Ensimmäisestä omasta tuotannosta tuli tappiota, seuraavasta seurue pääsi jo niukasti plussan puolelle.

Viimeisen kuukauden ajan Hui kauhistuksen treenit ja esitykset ovat pitäneet Mikolan kiireisenä aamusta iltaan, eikä hän ole ehtinyt keikkailla. Kun kesäkausi hiljenee, tulee keikkoja otettua taas enemmän.

– Huumori yhdistää ihmisiä – siitä on apua kaikissa hommissani, Juha sanoo.

Kiinnostaako keikkailu? Sarastia Rekryn sijaisena näet enemmän työtarjouksia!

Lue lisää keikkatyöstä.