Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Olethan kuunnellut jo Sarastia Rekryn uutta Keikkatarinoita-podcastia?

Sarastia Rekry on aloittanut keikkatyöntekijöistään kertovan podcast-sarjan. Podcastissa kauttamme keikkatöitä tekevät ihmiset kertovat työstään, elämästään ja kaikesta siltä väliltä. Keikkatarinoita-podcastimme on kuunneltavissa kaikilta podcast-alustoilta. 

Ensimmäisessä osassa on vieraana Anna-Matilda Saarenkari. Hän on 38-vuotias kahden teini-ikäisen tyttären äiti ja koulutukseltaan varhaiskasvatuksen opettaja.

Viime kesänä hän teki päätöksen, ettei edellisen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä hae vakituista pitkäaikaista työtä, vaan alkaa tekemään Sarastia Rekryn kautta keikkatyötä päiväkodeissa. Nyt Anna-Matilda työllistääkin itsensä yksinomaan keikkailulla ja samalla hän opiskelee avoimessa yliopistossa.

Kuuntele, mitä Anna-Matildalla on kerrottavanaan keikkatyöstä ja sen eri puolista. Pääsemme kuulemaan esimerkiksi, miten Anna-Matilda päätyi opiskelemaan varhaiskasvatusta ja siitä, miten keikkatyö mahdollistaa joustavan vapaa-ajan ja työelämän yhdistämisen. Kuulemme myös keikkatyön käytännön järjestelyistä ja siitä millaista työ varhaiskasvatuksen puolella tällä hetkellä on.

Podcastin tuottaa Sarastia Rekry, ja sen toimittavat Eero Leppänen ja Essi Salminen. Julkaisemme sosiaalisessa mediassa tiedon uusien jaksojen ilmestymisestä, joten kannattaa laittaa tilimme seurantaan!

Podcastimme löytyy verkkosivuiltamme Ajankohtaista-osion alta otsikolla ”Keikkatarinoita-podcast ja uutishuone”.

Podcastia voit kuunnella myös sen omalta sivulta:

https://shows.acast.com/keikkatarinoita/episodes/anna-matilda-saarenkari

tai esimerkiksi Spotifyn kautta:

Podcastimme löytyy myös YouTubesta: