Jaa artikkeli

Osallistu kuvakampanjaan! Oiva vahvistus -kuvakampanja tuo keikkatyöarkea näkyviin

Sarastia Rekry haluaa tuoda keikkailua ja keikkatyöntekijöitä näkyväksi. SaRen somekanavissa käynnistetään Oiva vahvistus -kuvakampanja, jossa keikkatyöntekijöitä pyydetään jakamaan hetkiä keikka-arjesta SaRen somekanavissa julkaistavaksi.

Kuvia voi lähettää mistä tahansa keikkailuun liittyvästä, kuten esimerkiksi itsestä, keikkafiiliksistä, työympäristöstä, työmatkalta, työvarusteista tai vaikkapa vapaapäivältä. Kuvia jaetaan Sarastia Rekryn Instagramissa ja Facebookissa elokuun ja marraskuun välisenä aikana.

Miten osallistua kuvakampanjaan?

  • Kuvia voi lähettää kaikki Sarastia Rekryn työntekijät joko Facebookin tai Instagramin yksityisviestien kautta, WhatsAppilla numeroon 045 7881 7896 tai sähköpostilla osoitteeseen viestinta@sarastiarekry.fi.
  • Kuvan yhteydessä voi lähettää lyhyen kuvauksen kuvanottohetkestä tai muun keikkatervehdyksen.
  • Kirjoita viestiin myös etunimesi tai nimimerkkisi, joka voidaan julkaista kuvan julkaisun yhteydessä. Lisäksi kirjoita halutessasi myös sähköpostiosoitteesi, sillä kaikkia kuvia lähettäneitä muistetaan maistuvalla muistamisella!
  • Kuvia voi lähettää lokakuun loppuun (31.10.2021) asti.

Huom! Lähettämällä kuvan työntekijä antaa suostumuksen kuvan julkaisuun Sarastia Rekryn somekanavissa. Huomioithan, että kuvassa ei saa näkyä henkilöitä, joilta kuvaaja ei ole saanut lupaa kuvien julkaisuun.