Kuvassa kaksi Sarastia Rekryn edustajaa sekä kaksi hoitajaa seisovat pöydän ääressä keskustelemassa. Pöydällä on Sarastia Rekryn kangaskasseja ja muuta tavaraa.

Jaa artikkeli

Pirkanmaan kiertueella saatiin uusia keikkalaisia ja kiertueet jatkuvat syksyllä myös muilla alueilla

Asiakkuuspäällikkö Leena Lehtonen ja palvelupäällikkö Henna Karjalainen pakkaavat esitteitä, ständejä ja muuta materiaali Hämeenkyrön Kurjenmäkikodissa. On torstai-iltapäivä ja aamulla ollaan oltu jo Ikaalisten Toivolansaarikodissa.

Sarastia Rekryn infotilaisuuskiertue Pirkanmaan hyvinvointialueella päättyy tällä kertaa Hämeenkyröön. Pirkanmaan alueella voi keikkailla yli 300 yksikössä esimerkiksi kotihoidossa, palveluasumisessa, vammaispalveluissa, sairaalapalveluissa, mielenterveys- ja päihdepalveluissa sekä laitoshuoltopalveluissa.

Kiinnostusta on ollut mukavasti ja yksiköt ovat saaneet uusia keikkailijoita. Kangasalalla esimerkiksi sovittiin perehtymiskäynti saman tien ja yksikkö sai uuden sijaisen heti.

Leena Lehtonen kertoo, että tällaisia infotilaisuuksia pidetään usein virtuaalisesti, mutta on huomattavasti tehokkaampaa olla itse paikan päällä. Kysymyksiä tehdään matalammalla kynnyksellä ja ongelmakohtia on helpompi selvittää.

Välillä kyselijöitä oli ruuhkaksi asti.

Kurjenmäenkodissa pidetään yllä hyvää arkea

Kurjenmäenkodin sosiaaliohjaaja Riitta Riikola

Hämeenkyrön Kurjenmäenkodin sosiaaliohjaaja Riitta Riikola kertoo, että yksikössä on 66 vaihtelevankuntoista asukasta, joista pitää huolta  henkilökunta, johon kuuluu noin 50 työntekijää. Asukkaiden käytettävissä ovat yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, lasitettu parveke, sauna, kuntosali, juhlasali ja viihtyisä piha-alue terasseineen.

Riikolan mukaan yksikössä tarjotaan perushoidon lisäksi myös aktiviteetteja ja pyritään pitämään yllä hyvää arkea.

Keikkailija pärjää hyvällä asenteella todella pitkälle, omaa persoonaa saa tuoda esille ja omaan työhön pääsee vaikuttamaan.

Aloita keikkailu Pirkanmaan hyvinvointialueella! Uudet keikkailun aloittavat keikkalaiset pääsevät nopeasti ja sujuvasti rekisteröitymään täältä.

Kuhmoisten Päijännekodin katseenvangitsija on komea takka.
Ikaalisten Toivolansaarenkodista löytyy myös kaunis piha-alue.
Kangasalan Jalmarinkoto.