Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Piirretty kuva hoitajista istumassa pöydän ääressä kahvilla.

Jaa artikkeli

Sanna-Mari Tervo: ”Löysin oikean urapolun ja kohtuullisen palkkauksen keikkatyössä Temporella”

Joustavuus, positiivinen työyhteisö ja itseohjautuvuus ovat tekijöitä, jotka tekevät keikkatyöstä Temporella ihanteellisen valinnan Sanna-Mari Tervolle. Varustettuna monipuolisella koulutuksella ja vuosien kokemuksella, Tervo ei näe itseään ”kalliina” työntekijänä, vaan kokee saavansa keikkatyöstä oikeudenmukaisen korvauksen. Tempore on osoittautunut luotettavaksi työnantajaksi.

Taustaa: työelämä ja siirtyminen Temporeen

Olen 51-vuotias lähihoitaja ja olen ollut työelämässä lähes 24 vuotta. Vaihdoin työpaikkaa aiemmin tänä vuonna, mutta totesin koeajan aikana, että uusi paikka ei ollut minua varten. Paluu entiseen työhöni ei tuntunut hyvältä, joten päätin tutustua Temporen palveluihin. Rohkeasti päätin jäädä keikkalaiseksi, ja se on ollut yksi parhaista päätöksistäni.”

Palkkaus: ei ”kallis”, vaan osaava

”Olen tyytyväinen palkkaani. Minulla on useampi tutkinto takanani ja paljon kokemusta, joten en näe itseäni ”kalliina” työntekijänä. Ehkä oikeasti meidän temporelaisten palkkoja täytyy avata julkiseksi enemmän, ihan konkreettisin esimerkein, jotta meitä ei pidetä kalliina työntekijöinä, koska sen kuuleminen tuntuu pahalta.

Olen hyvä keikkalainen, ja minulla on paljon annettavaa.”

Tässä linkki palkka-artikkeliimme

Tässä linkki Jaana Jantolan vuokratyö-bloggaukseen

Joustavuus: työn ja elämän tasapaino

”Olen ollut erittäin tyytyväinen keikkailuun Temporen kautta. Joustavuus on yksi suurimmista eduista: voin valita työvuorot ja -pisteet itse. Tämä on vaikuttanut positiivisesti sekä fyysiseen että henkiseen jaksamiseeni.

Tällä hetkellä tilanne on se että työtä voisi olla enemmän (sijaismäärärahat on lopussa kaikkialla ja vuoroja on aika vähän tarjolla).”

Työyhteisö: avain onnistumiseen

”Työyhteisön ilmapiiri ja yhteishenki ovat tärkeitä tekijöitä siinä, palaanko samaan työpaikkaan uudestaan. Onnekseni voin sanoa, että olen kokenut vain positiivisia asioita työyhteisöissä: vastaanotto ollut hyvä. Autetaan toista, tehdään yhdessä, jaetaan kokemuksia ja vinkkejä. Jos työkaverilla on huono päivä/huolia/surua, voin tsempata ja jutella työn lomassa.”

Haasteet: asenne ratkaisee

”En näe suuria haasteita eri työpisteissä työskentelyssä. Asenteella on suuri merkitys, ja olen aina valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Eri työpisteissä kiertäminen on valtava rikkaus ja työ on todella vaihtelevaa. Minusta on mukava tavata uusia työkavereita ja uusia asiakkaita.”

Keskustelunaiheet: keikkailu kiinnostaa

”Keikkatyö kiinnostaa monia, erityisesti palkkaus. Olen rohkaissut ihmisiä kokeilemaan keikkailua ja kertomaan, että se on mahdollista myös vakituisen työn ohella. Oma aktiivisuus on avain onnistumiseen.”

Tulevaisuuden näkymät

”Aion jatkaa keikkailua Temporen kautta niin kauan kuin vuoroja on tarjolla. Tempore on ollut luotettava työnantaja, ja olen saanut erinomaista palvelua.”

Kiitokset Temporelle

”Kiitos Temporelle siitä, että olette tehneet keikkatyöstä näin miellyttävää. Odotan innolla tulevia vuoroja ja uusia kokemuksia. Tempore on luotettava työnantaja, asiakaspalvelu ja opastaminen toimii todella hyvin ja aina olen saanut hyvää ja ystävällistä palvelua.”

Sanna-Mari Tervo.

Näin ketterästi keikkalaiseksi voi päästä (todellinen tapaus):

Työntekijän lomake täytetty kello 21.22.

Seuraavana päivänä kello 8.07 on järjestelmään täytetty työntekijän tiedot. 

Kello 8.48 työntekijä on jo allekirjoittanut sopimuksen ja hänet on laitettu mahdolliseksi.

Kello 8.56 työntekijä on varannut ensimmäisen keikan työtarjottimelta.