Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Sarastia Rekry ja Onvire laajentavat soten suorahakuun: Nyt haetaan henkilöä, joka etsii osaajia asiantuntijoista johtajiin

Sarastia Rekry ja Onvire alkavat tarjota suorahakupalveluita asiakkailleen syksyllä 2022. Palvelu on tarjolla sekä Sarastia Rekryn että Onviren asiakkaille.

– Suorahaussa haemme työntekijää suoraan työsuhteeseen asiakkaalle, mutta hakutyö tapahtuu hiljaisesti ilman julkista hakuilmoittelua Onviren ammattilaisten toimesta. Suorahaku tavoittaa myös ns. nukkuvat hakijat, kun konsulttimme kontaktoi suoraan jo työssä olevia hakuprofiilin mukaisia ammattilaisia. Suorahaku toimii hyvin myös sellaisissa tilanteissa, kun uutta työntekijää halutaan hakea huomaamattomasti. Kauttamme onnistuu toki myös perinteiset rekrytoinnit ilmoitushakuna, kertoo Onvire Oy:n myyntijohtaja Timi Tanskanen.

Sarastia Rekry ja Onvire hakevat nyt suorahakukonsulttia, joka tulee vastaamaan palvelun tarjoamisesta asiakkaille. Tehtävä on täysin uusi, joten rekrytoitava henkilö pääsee todella luomaan uutta liiketoimintaa.

– Etsimme rohkeaa ulospäin suuntautunutta henkilöä, joka nauttii kanssakäymisestä asiakkaiden ja kandidaattien kanssa. Kokemus sote- tai rekrytointialalta on iso etu. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä ja aikaansaavaa otetta, mutta yksin et tehtävässä jää. Apua ja sparrausta on aina tarjolla, lupaa Tanskanen.

Haussa on sote-alan ”headhunter”

Suorahakukonsultin työssä tehtävät rekrytoinnit kohdistuvat pääsääntöisesti sote-alan asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason tehtäviin.

– Onvire haluaa olla sote-alan suorarekrytointien suunnannäyttäjä. Toimihenkilömme ovat rautaisia sote-alan ammattilaisia ja valtakunnallinen työntekijäverkostomme mahdollistaa laadukkaat rekrytoinnit, selvittää Tanskanen.

Suorahaku- ja rekrytointipalvelut mahdollistavat asiakkaillemme vaivattoman tavan rekrytoida uusia kykyjä. Toimihenkilöidemme laaja ja valtakunnallinen sote-alan työntekijöiden verkosto on asiakkaillemme kullanarvoista.

– Näen asian niin, että mielestäni sote-alalta puuttuu valtakunnallinen, soteen keskittynyt ja hyvin verkostoitunut täyden palvelun rekrytointiyritys. Uskomme, että avullamme moni vaativa rekrytointi saadaan täytettyä, vakuuttaa Tanskanen.

Suorahakupalveluiden käyttöönotto on tehty asiakkaillemme vaivattomaksi. Solmimme asiakkaidemme kanssa suorahaku- ja rekrytointipalveluista oman niitä koskevan sopimuksen. Allekirjoitukset onnistuvat vaivattomasti tutun Visma Signin kautta.

Jos organisaatiossasi on tarvetta uusille kyvyille, olemme valmiina antamaan kilpailukykyisen tarjouksen ja suunnitelman rekrytoinnista!

Hakijat voivat kysyä lisätietoja tehtävästä Tanskaselta.

– Jos tämä työ kuulostaa innostavalta, niin jätä hakemus tai kysele tehtävästä tarkemmin minulta, Tanskanen kehottaa.

Yhteystiedot:

Myyntijohtaja, Onvire Timi Tanskanen, puh. 040 131 9174, timi.tanskanen@onvire.fi

Kiinnostuitko? Lisää tietoja tehtävästä ja ohjeet hakemiseen löydät täältä.