Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Sarastia Rekry on mukana virtuaalisissa rekrytapahtumissa

Sarastia Rekry haluaa poikkeuksellisinakin aikoina olla mukana rekrytapahtumissa ympäri Suomea. Lähiaikoina Sarastia Rekry osallistuu virtuaalisesti järjestettäviin rekrytointitapahtumiin muun muassa Pohjois-Pohjanmaan, Varsinais-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa.

Tapahtumissa Sarastia Rekryllä on oma osuus, jossa esitellään muun muassa keikkatöiden tekemisen helppoutta ja sitä, miten keikkatyöntekijäksi voi ilmoittautua. Tapahtumissa Sarastia Rekryn asiantuntijat myös vastaavat yleisön kysymyksiin.

– Koronatilanne on pakottanut monet organisaatiot järjestämään tapahtumia uudella tavalla. Virtuaalitapahtumien etu on se, että niihin voi osallistua helposti kuka tahansa, vaikka omalta kotisohvalta, vinkkaa Sarastia Rekryn palvelujohtaja Kaisa Kuusela.

Osallistu rohkeasti virtuaalitapahtumiin ja tule katsomaan Sarastia Rekryn esityksiä!

Tulevat tapahtumat:

Mikäli tiedät tapahtuman, jossa Sarastia Rekry voisi olla mukana, voit vinkata siitä osoitteeseen viestinta@sarastiarekry.fi.