Jaa artikkeli

Sarastia Rekry täytti maaliskuussa ennätysmäärän tilauksia

Maaliskuun aikana Sarastia Rekry täytti yhteensä 15 542 asiakkaansa tilausta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yli 15 500 sijaistarvetta saatiin ratkaistua Sarastia Rekryn ammattitaitoisten keikkatyöntekijöiden avulla! Myös tilausmäärä oli maaliskuussa ennätyksellinen: yhteensä sijaistilauksia tuli maaliskuun aikana 21 542.

Maaliskuun tilausten täytön ennätysluvut rikkoivat aiemman joulukuussa 2020 täyttyneen ennätyksen yli tuhannella. Viime joulukuussa Sarastia Rekry välitti keikkatyöntekijän yhteensä 14 178 tilaukseen.

Ilman ahkeria keikkatyöntekijöitä asiakkaiden sijaistarpeiden täyttäminen olisi mahdotonta. Viime vuonna Sarastia Rekry rekrytoikin lähes 5 000 uutta tekijää isoin panostuksin. Tällä hetkellä Sarastia Rekryllä on yli 10 500 mahdollista keikkatyöntekijää.

– Sekä vanhojen että uusien keikkalaistemme ansiosta olemme pystyneet auttamaan asiakkaitamme heidän yhä hankalimmissa tilanteissa enemmän kuin koskaan. Kun saamme asiakkaamme sijaistarpeen täytettyä, mahdollistamme asiakkaidemme asiakkaille, eli esimerkiksi lapsille, aikuisille, vanhuksille ja vammaisille parempaa hoitoa. Siksi keikkatyöntekijämme tekevät merkittävää työtä, ja ovat todellisia arjen sankareita, kommentoi Sarastia Rekryn toimitusjohtaja Jaana Jantola.

Maaliskuussa eniten sijaisia tarvittiin tuttuun tapaan sosiaali- ja terveysalalle hoitajien, sairaanhoitajien ja hoivatyöntekijöiden tehtäviin. Mukana oli kuitenkin paljon sijaistarpeita muun muassa varhaiskasvatukseen, hammashoitoon sekä ateria- ja puhtauspalveluihin. Alla olevaan kuvaan on koottu kaikkia maaliskuun aikana Sarastia Rekryn kautta tilattuja ja täytettyjä ammattinimikkeitä:

Kiinnostaako keikkailun aloittaminen? Tee elämäsi valinta ja varaa aika haastatteluun!