Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Sarastia Rekryn keikkatyötarjonta laajenee Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:n asiakkuuden myötä

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy aloittaa 28. joulukuuta alkaen yhteistyön Sarastia Rekryn kanssa. Yhteistyön myötä Sarastia Rekryn kautta aukeaa paljon uusia keikkoja puhtauspalvelualalla, sillä yhtiö toimii Päijät-Hämeessä 12 kunnan alueella. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:n omistaa Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä.

Laitoshuoltopalveluissa tehdään yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Yhtiö on mukana luomassa puhtautta niin päiväkodeille, kouluille kuin sairaaloille aina leikkaussaliin asti. Sarastia Rekry tuo Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelujen esimiehille tukea rekrytointiin.

– Ammattitaitoisen työvoiman saanti on heikentynyt Päijät-Hämeen alueella viime vuosina merkittävästi. Odotamme yhteistyöltä apuja rekrytointiin esimiesten tueksi, sekä toki myös tunnettavuuden lisäämistä ja maineen kasvua hyvänä ja vastuullisena työpaikkana, kertoo Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelujen liiketoimintapäällikkö Sannamari Suvisilta.

Yhteistyö mahdollistaa jatkossa esimiesten keskittymisen omaan osaamisalueeseen.

– Kaikki ammattilaiset voivat nyt keskittyä omaan osaamiseen, laitoshuoltopalveluiden kehittämiseen ja henkilöstön sekä asiakkaiden tyytyväisyyteen. Sarastia Rekry on ammattilainen rekrytoinnissa, ja heidän huolekseen voidaan jättää kaikki työnantajavelvoitteet rekrytoinnin osalta, iloitsee Suvisilta.

Monipuolista työtarjontaa

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluilla on yli 300 erilaista asiakaskohdetta eri puolilla Päijät-Hämettä. Työ Laitoshuoltopalveluissa on kaikkea muuta kuin yksipuolista.

– Työtä tehdään yksin tai asiakkaiden läsnä ollessa, tehtävät ovat monipuolisia ja työajat vaihtelevat aina päivätyöstä kolmivuoroon. Monipuolisuus on työmme rikkaus, teemme tärkeää työtä tukien asiakkaan ydinpalveluja, kertaa Suvisilta.

Työtehtäviä on tarjolla niin kouluissa, päiväkodeissa, liikuntatiloissa, kulttuuritoimen tiloissa ja toimistoissa kuin palvelutaloissa, terveysasemilla ja sairaaloissa. Yhteistyö Sarastia Rekryn kanssa alkaa kahdessa osassa. Ensimmäisissä yksiköissä yhteistyö aloitetaan 28. joulukuuta ja loput yksiköt aloittavat 11. tammikuuta 2021.