Jaa artikkeli

Sarastia Rekryn Loistavat tekijät esittäytyvät

Sarastia Rekry palkitsi tänä vuonna ahkerasti keikkoja tehneitä työntekijöitään. Palkitsemisen perusteina oli muun muassa aktiivinen keikkailu, joustavuus ja myönteinen asenne. 

Kaikki Sarastia Rekryn Loistavina tekijöinä palkitut työntekijät ovat: Sari Ignatius, Leena Katajamäki-Vauto, Tarja KoveroElisa Elo-Järvelä, Aleksi Hannula ja Eira Hartikainen.  Alla kolmen palkitun kommentteja keikkatyöstä: 

Leena Katajamäki-Vauto, 71 

Leena Katajamäki-Vauto on keikkaillut Sarastia Rekryn kautta yli kahdeksan vuoden ajan. Nykyään Leena keikkailee lähinnä Honkajoella.

Keikkatyössä Leenaa motivoi eniten mukavat työkaverit ja arvostava työyhteisö. Lisäksi  keikkatyö tuo lisätuloja eläkkeeseen.

–   Sarastia Rekry on ollut minulle todella hyvä työnantaja, Leena kehuu. 

Keikkatyössä moni asia on muuttunut Leenan kahdeksan vuoden keikkailun aikana sote-alalla. Esimerkiksi työssä hyödynnetään nykyään enemmän teknologiaa. Myös arvostus keikkatyöntekijää kohtaan on parantunut.

– Keikkatyöntekijä on nykyään yhtä lailla arvostettu työntekijä, kuin muutkin työntekijät. 

Parasta Leenan työssä on työkaverit, uuden oppiminen, sekä työn merkityksellisyys. Myös asiakkaiden kanssa toimiminen on sekä Leenalle, että asiakkaille mieluista. 

– Asiakkaat tykkäävät, kun on monen ikäisiä hoitajia. 

Sari Ignatius61

Sari Ignatius on tehnyt Sarastia Rekryllä keikkaa vuodesta 2009 lähtien ikäihmisten parissa. Pari vuotta sitten hän siirtyi kokonaan keikkatyöntekijäksiSari kertoo, että vaikka voisi reilun vuoden päästä jäädä eläkkeelle, jatkaa hän mahdollisesti keikkailua Sarastia Rekryllä vielä eläkeiässäkin. 

Keikkatyössä Saria motivoi vapaus valita itse, milloin on töissä ja milloin vapaalla. Sarilla ei ole negatiivista sanottavaa yksiköistä, joissa hän on työskennellyt, vaan hänet on otettu yksiköissä hyvin vastaan.

Sarille vanhustyö on ollut aina lähellä sydäntä. Hän toivoisi, että vanhustyötä arvostettaisiin enemmän ja että hoitajat myös itse arvostaisivat itseään ja tekemäänsä tärkeää työtä.  

  Aina vanhustyö ei ole helppoa ja osa vanhuksista voi olla haastaviakin, mutta mielestäni vanhuksetkin pitää hoitaa hyvin! En ole koskaan halunnut mihinkään muuhun työhön. 

Sari antaa uusille keikkalaisille vinkiksi, että keikalle kannattaa lähteä rohkeasti. Hänen mielestään keikkatyö on mukavaa ja nykypäivää.   

Tarja Kovero52

Tarjalla on kokemusta keikkatyöstä yli 10 vuoden ajalta ja hän on sitoutunut ja monesti yksiköissä toivottu työntekijä. Tarjaa motivoi työssään erityisesti ihmisläheisyys ja ainainen uuden oppiminen.  

Keikkatyössä parasta on Tarjan mielestä ehdottomasti työn vaihtelevuus. 

– Työssä tutustuu erilaisiin taloihin, yksiköihin, ihmisiin sekä tapoihin. Keikkatyö tarjoaa monta eri reittiä loistavaan maaliin. 

Uusille keikkailijoille ja keikkatöitä harkitseville Tarja suosittelee ehdottomasti keikkatyön ja eri sektorien kokeilua oman toimialan sisällä. 

– Keikkailu kannattaa aloittaa ehdottomasti siksi, että se on paras tapa tutustua toimialaan ja sitä kautta pääsee hyvin verkostoitumaan. Keikkatyötä voikin pitää yhtenä loistavana työnhaun työkaluna, josta saa palkkaa ohessa!