Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Seuturekry on nyt Sarastia Rekry

KuntaPro ja Kunnan Taitoa fuusioituvat 1.5.2019. Suomeen syntyy henkilöstö- ja taloushallinnon suuryritys – Sarastia-konserni. Fuusion yhteydessä Seuturekrystä tuli Sarastia Rekry. 

Fuusion myötä Sarastia Rekry laajenee tuottamaan joustavia henkilöstö- ja palvelutuotantoratkaisuja valtakunnallisesti kunnallisille asiakkailleen. Olemme valtakunnallisesti seudullinen – haluamme olla jatkossakin lähellä asiakasta. 

Sarastia-konserni työllistää lähes 900 henkilöä ympäri Suomen. Sarastia-konserniin kuuluvat emoyhtiö Sarastia Oy:n lisäksi sijais- ja rekrytointipalveluja tarjoava Sarastia Rekry Oy sekä maksuvalvonnan ja perinnän palveluita tarjoava Sarastia Kuntaperintä Oy. Kolmas tytäryhtiö, toimintansa 1.2.2019 aloittanut Onvire Oy palvelee niitä asiakkaita, jotka eivät ole Sarastian omistajia. 

Työtä suomalaisen hyvinvoinnin puolesta

Sarastian ja Sarastia Rekryn alku osuu hetkeen, jolloin Suomi elää uudistumisen aikaa. Yhteiskunnassa ja sen rakenteissa tapahtuu merkittäviä muutoksia ja digitalisaatio vauhdittaa niitä. Me Sarastia Rekryssä olemme näköalapaikalla ja luomme uusia ratkaisuja talouteen, organisaatioiden toimintaan ja johtamiseen.

Muutoksen keskellä Sarastia Rekry nojaa edelleen vahvasti Seuturekrystä tuttuihin arvoihin: toimimme suoraselkäisesti ja rohkeasti. Pidämme palvelumme ytimen ja toimintatavat samoina. Teemme edelleen työtä suomalaisen hyvinvoinnin puolesta hiotuilla prosesseilla ja avoimuudella. Sujuva viestintä ja toimivat sovellukset helpottavat sekä keikkatyöntekijöiden että esimiesten työtä.

Arvomaailmamme ytimessä on vahvasti suomalaisuutta, vaikka ajattelemme samalla aikaa globaalisti ja hyödynnämme maailman parhaita teknologiaratkaisuja.

Sarastia Rekryn visuaalinen ilme kertoo siitä, että toimimme ihmisten kanssa ja ihmisiä varten. Värimme henkivät luotettavuutta ja ammattitaitoa, raikasta ajattelua ja oivaa vahvistusta. Haluamme osoittaa asiakkaillemme, että he ovat valinneet oikean kumppanin.

Sarastia Rekry -tunnuksen symboliosa kuvaa yrityksen toimintaa. Symbolissa voi nähdä ylhäältä päin kuvatun ihmisryhmän kädet kohotettuina. Ryhmän pyöreä muoto viittaa myös elinvoimaiseen yrityskulttuuriin. Tunnuksen yksittäisissä elementeissä voi nähdä myös dataan ja digitaalisuuteen viittaavaa binäärikoodia, ykkösiä ja nollia.

Toivomme, että kehittyvään Sarastia-brändiin yhdistyy aina hyvä työtyytyväisyys, jatkuva ammatillinen kehittyminen ja rento meininki.

 

Nimi, sähköposti ja nettisivut muuttuvat 1.5.

Sarastia Rekryksi vaihtuminen tarkoittaa käytännössä sitä, että sähköpostiosoitteemme vaihtuvat 1.5. muotoon etunimi.sukunimi@sarastiarekry.fi, sosiaalisen median tilit vaihtuvat Sarastia Rekryksi ja uudet verkkosivut avautuvat osoitteessa www-sarastiarekry-fi.sarastiadev.wpengine.com. Puhelinnumerot, laskutustiedot sekä posti- ja käyntiosoite pysyvät samoina. Myös järjestelmät pysyvät samoina.