Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Sinivalkoinen keskiviikko

Sarastia Rekry – suomalaista työtä vuodesta 2008

Osta työtä Suomeen –päivää vietetään keskiviikkona 4. joulukuuta 2019. Valtakunnallisen teemapäivän tarkoituksena on saada meidät kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihimme ja arvostamaan suomalaisten yritysten tekemää työtä.

Suosi suomalaista työtä – miksi?

Teemapäivän ydinviesti on se, että ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluja luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa. Niin vähällä niin paljon!

Mitä suomalainen työ merkitsee Sarastia Rekrylle?

Sarastia Rekry on asiakkaidensa – kuntien ja julkisten organisaatioiden – eli täysin suomalaisten omistama voittoa tavoittelematon palveluyritys. Meille on tärkeää olla luomassa monipuolisia työmahdollisuuksia sidosryhmiemme ammattilaisille ja osaajille sekä tätä kautta kasvattamassa suomalaista hyvinvointia. Tämän johdosta käyttöömme on myös myönnetty tuttu Avainlipputunnus.

Seuraa suomalaisuutta

Osta työtä Suomeen -päivän tapahtumaan voi liittyä Facebookissa liittyä ja haastaa ystäviään mukaan. Jaa myönteistä viestiä ja hanki suomalaisia tuotteita sekä palveluita niin tänään kuin tulevaisuudessa!