Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Sipoon kunta ottaa käyttöön Sarastia Rekryn sijaispalvelun

Sipoon asumispalveluihin etsitään 13. syyskuuta alkaen sijaisia alle kolmen kuukauden keikkoihin ja sijaisuuksiin Sarastia Rekryn kautta. Keikkatöitä on tarjolla sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille ikääntyneiden palvelukeskus Sateenkaaressa sekä Suvirinteen, Suvituulen ja Suvikujan tehostetuissa asumispalveluyksiköissä.

Odotukset sijaispalvelun käyttöönotosta ovat myönteiset.

– Sipoon kunta odottaa yhteistyöstä tukea sijaisten hankintaan ja sitä kautta se myös tukee esimiesten arkea, kommentoi Sipoon kunnan palvelujohtaja Sari Häkkinen.

Tarjolla on keikkatöitä erityisesti hoitajille kotoisissa ympäristöissä.

– Sipoon asumispalveluyksiköt ovat kodinomaisia ikäihmisten asumisyksiköitä, joissa eletään asiakkaiden näköistä arkea. Työyhteisö toimii vahvasti itseohjautuvasti ja työyksikössä tuetaan ammatillista kehitystä. Yksiköissä järjestetään asiakkaiden ja heidän omaistensa kanssa aktiivista toimintaa ja työntekijät pääsevät vaikuttamaan arjen kulkuun myös itse, kertoo Häkkinen.

Sipoossa keikkatyöntekijöille maksetaan lyhyissä alle 12 päivän sijaisuuksissa palkka joka perjantai!

Aloita keikkailu Sipoossa: rekisteröidy keikkatyöntekijäksi ja varaa aika työhaastatteluun!