Jaa artikkeli

Tarkista tietosi järjestelmässä ja jatka sujuvaa keikkailua!

Ovatko tietosi Sarastia Rekryn järjestelmässä oikein? Oletko muistanut merkitä kaikki tuoreet luvat ja taidot? Nyt on hyvä hetki tarkistaa, että kaikki tietosi ovat ajan tasalla!

Kirjaudu järjestelmään ja kurkkaa Luvat ja taidot -otsikon alle. Onko siellä merkattuna esimerkiksi ajokortti, auto käytettävissä tai tartuntatautilaki? Osasta lupia tarvitsemme lisäksi todistuksen, jonka voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen keikalle@sarastiarekry.fi. Tällaisia lupia ovat esimerkiksi lääkehoitokoulutus, hygieniapassi, ensiapukortti ja rikosrekisteriote. Tiesitkö muuten, että Sarastia Rekryn kautta voi suorittaa lääkehoitokoulutuksia?

Huolehdi itse kokemuslisäoikeuden ilmoittamisesta

Sarastia Rekryn keikkatyöntekijöille maksetaan kokemuslisää 5 ja 10 kokemuslisään oikeuttavan palveluvuoden jälkeen. Viiden kokemuslisään oikeuttavan palveluvuoden jälkeen maksetaan 5 % peruspalkan päälle, kymmenen kokemuslisään oikeuttavan palveluvuoden jälkeen 10 % peruspalkan päälle. Kokemuslisään huomioidaan vain alan työkokemus.

Koska keikkatyöntekijän työkokemus koostuu määräaikaisuuksista sekä mahdollisista toisen työnantajan työsuhteista, tulee sijaisen itse tarvittaessa toimittaa dokumentit uutta kokemuslisälaskentaa varten. Työtodistukset tai kokemuslisäpäätöksen voi liittää järjestelmässä omiin liitteisiin, ja lähettää siitä tiedon sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi (järjestelmä ei ilmoita Sarastia Rekrylle yksittäisistä liitetiedostolisäyksistä) tai lähettää ne suoraan sähköpostitse.

Lisää tietoa kokemuslisästä löytyy keikkalaisen käsikirjasta; kirjaudu ensin järjestelmään, klikkaa Tiedoksi-välilehteä ja avaa keikkalaisen käsikirja.