Jaa artikkeli

Tempore on luotettavaa ja joustavaa sijaisammattilaisuutta

Nykyajan ammattilaisten tarpeisiin tulee vastata yksilöllisiin tilanteisiin mukautuvilla vaihtoehdoilla. Muuttuvassa työelämässä Tempore on varma toimija, joka painottaa työntekijöiden kannalta käteviä ratkaisuja.

Kun mikkeliläinen lähihoitaja Joni Valtonen jäi opintovapaalle ja lähti opiskelemaan sairaanhoitajaksi, hänen työnantajansa ehdotti, että Valtonen tekisi keikkatöitä henkilöstöpalveluyritys Temporen kautta. Tämä sopikin miehen elämäntilanteeseen mainiosti, sillä Temporella töitä voi aikatauluttaa todella vapaasti omien tarpeiden mukaan. Valtonen on työskennellyt Temporen kautta Mikkelin keskussairaalan yleislääketieteen osastolla ja kotihoidossa Mikkelissä muutamalla eri alueella.

– Olen ollut Temporeen erittäin tyytyväinen. Tämä on vapaampaa, koska töitä on aina ja voi itse valita, missä niitä tekee, milloin tekee ja minkä verran, Valtonen kertoo.

Henkilö selaa puhelinta, jonka näytöllä on auki Temporen mobiilisovellus.

Palkka tulee nopeasti

Tempore maksaa kaikista enintään 12 päivää kestävistä työkeikoista Palkka joka perjantai -mallin mukaisesti. PJP-mallissa palkka maksetaan viikon aikana tehdyistä tunneista aina seuraavan viikon perjantaina. Valtonen kokee ratkaisun toimivaksi.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen perjantai-mallin palkkaan.

PJP-mallin ansiosta palkanmaksu on helposti ennakoitavissa ja palkan määrään voi vaikuttaa lyhyelläkin aikavälillä. Palkan kerryttäminen oman tilanteen mukaan ei jää siitäkään kiinni, etteikö töitä olisi tarjolla, ja työvuoroja voi varata kätevästi helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella. Tämä käy hyvin Valtoselle, jonka päättämät työtunnit voivat vaihdella paljonkin viikosta toiseen.

– Teen töitä välillä paljon. Vähän riippuu opiskeluista, mutta joinakin viikkoina en tee ollenkaan töitä ja joinakin taas teen reilummin. Se on hyvä, että pystyy itse valitsemaan.

Jatkuvuutta muutoksen keskellä

Valtoselle keikkailu Temporen kautta on ollut kaiken kaikkiaan erinomainen kokemus. Hän on saanut sovitettua työelämän ja opiskelut helposti yhteen ja pystynyt jatkamaan töitä tutulle työnantajalle muuttuneesta elämäntilanteesta huolimatta.

– Minä suosittelisin kyllä Temporea kaikille. Kaikki on sujunut hyvin, ei mitään huonoa sanottavaa.

Katso video Joni Valtosen kokemuksista:

Jos video ei aukea sinulle verkkosivuilla, voit katsoa sen YouTubesta.