Jaa artikkeli

Tule kuulemaan keikkailusta Sarastia Rekryssä – osallistu keikkainfoon 14.12.

Oletko kiinnostunut keikkatyöstä, mutta haluat kuulla siitä lisää ennen keikkatyöntekijäksi rekisteröitymistä? Askarruttaako mieltä jokin asia keikkailuun liittyen? Osallistu keikkainfoon, jossa Sarastia Rekryn rekrytointikoordinaattori kertoo keikkatyön saloista ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin!

Keikkainfo järjestetään tiistaina 14.12. kello 12.30. Infossa kerrotaan keikkailusta sekä Sarastia Rekryn keikkamahdollisuuksista. Keikkainfo järjestetään Teamsilla, ja sinne ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kuulla lisää keikkailun aloittamisesta ja yleisesti keikkailusta!

– Keikkainfoon osallistuminen ei sido mihinkään, vaan kyseessä on hyvin rento tilaisuus, johon voi tulla ihan vain kuulolle. Infossa käydään läpi keikkailun perusteet ja sen jälkeen vastaan mielelläni kysymyksiin, kertoo keikkainfon pitävä rekrytointikoordinaattori Annika Mikola.

Infon jälkeen osallistujilla on mahdollisuus varata Annikalle pikahaastatteluaika (15 min). Pikahaastattelun aikana haastattelija käy läpi sijaisen järjestelmään lisäämät tiedot ja liitteet sekä laittaa tiedot kuntoon keikkailun aloittamista ja sopimuksen lähettämistä varten, jolloin keikkailun aloittamiseksi ei vaadita enää erillistä työhaastattelua.

Miten osallistua?

  • Keikkainfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa linkkiä ti 14.12. kello 12.30.
  • Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta keikkainfoa varten, sillä siihen voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista. 😊

Osallistu keikkainfoon tästä linkistä.