Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Tule kuulemaan keikkailusta Sarastia Rekryssä – osallistu keikkainfoon!

Oletko kiinnostunut keikkatyöstä, mutta haluat kuulla siitä lisää ennen keikkatyöntekijäksi rekisteröitymistä? Askarruttaako mieltä jokin asia keikkailuun liittyen? Osallistu keikkainfoon, jossa Sarastia Rekryn rekrytointikoordinaattori kertoo keikkatyön saloista ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin!

Keikkainfo järjestetään keskiviikkona 27.10. kello 17–18. Infossa kerrotaan keikkailusta sekä Sarastia Rekryn keikkamahdollisuuksista. Keikkainfo järjestetään Teamsilla, ja sinne ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kuulla lisää keikkailun aloittamisesta ja yleisesti keikkailusta!

– Keikkainfoon osallistuminen ei sido mihinkään, vaan kyseessä on hyvin rento tilaisuus, johon voi tulla ihan vain kuulolle tai sitten kysymään itseä askarruttavia kysymyksiä. Infossa käydään läpi keikkailun perusteet, ja sen jälkeen vastaan mielelläni kysymyksiin, kertoo keikkainfon pitävä rekrytointikoordinaattori Annika Mikola.

Infon jälkeen osallistujilla on halutessaan mahdollisuus varata Annikalle pikahaastatteluaika (15 min) keikkainfoa seuraavalle perjantaille 29.10. Pikahaastattelun aikana haastattelija käy läpi sijaisen järjestelmään lisäämät tiedot ja liitteet ja laittaa tiedot kuntoon keikkailun aloittamista ja sopimuksen lähettämistä varten, jolloin keikkailun aloittamiseksi ei vaadita enää erillistä työhaastattelua.

Miten osallistua?

  • Keikkainfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa linkkiä ke 27.10. kello 17.
  • Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta keikkainfoa varten, sillä siihen voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista. 😊

OSALLISTU KEIKKAINFOON TÄSTÄ LINKISTÄ