Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Turku hyödyntää Sarastia Rekryn sijaispalvelua sataman rajavalvonnassa

Turun kaupunki hyödyntää Sarastia Rekryn sijaispalvelua rekrytoimaan palvelutyöntekijöitä Turun satamaan matkustajien ohjaus- ja neuvontapalveluihin. Sarastia Rekry ja Turun kaupunki ovat tehneet yhteistyötä sosiaali- ja terveysalan sekä puhtauspalvelujen sijaisrekrytoinnissa jo vuodesta 2019 lähtien, joten sijaispalvelun laajentaminen täysin uudelle toimialalle haastavassa koronavirustilanteessa oli luontevaa.

Rajavalvontaan rekrytoitavat palvelutyöntekijät ottavat vastaan Turun satamaan saapuvia matkustajia ulkomailta. Palvelutyöntekijöiden tehtävänä on tarkistaa, että Suomeen saapuvilla matkustajilla on joko todistus alle 72 tuntia vanhasta negatiivisesta Covid-19 -testituloksesta tai todistus kuuden kuukauden sisällä sairastetusta koronavirustaudista. Mikäli matkustajalla ei ole kumpaakaan todistusta, ohjaa palvelutyöntekijä matkustajan koronatestiin.

Turun rajavalvonnan palvelutyöntekijäksi voi hakeutua kaikki yli 18-vuotiaat. Edellytyksenä on sujuva suomen kielen taito, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työtä on tarjolla joka päivä noin kahden tunnin vuoroissa. Työ on keikkatyötä, ja työntekijä saa itse valita, milloin ottaa vuoroja vastaan.

Kiinnostuitko keikkatyöstä rajavalvonnassa? Lue lisää ja hae töihin täältä! Vinkkaa myös tutuille!