Hoitaja_pyörätuoli

Jaa artikkeli

Turun kaupungin ja Sarastia Rekryn yhteistyö laajenee – uusia yksiköitä sijaispalveluun

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala liittää uusia yksiköitä mukaan Sarastia Rekryn sijaispalveluun 4. tammikuuta alkaen. Palvelun laajentaminen uusiin yksiköihin on merkki onnistuneesta yhteistyöstä!

Uusia keikkamahdollisuuksia avautuu Turussa psykososiaalisten palveluiden asumis- ja päihdepalveluissa, neurologisessa ja ortopedisessa kuntoutuksessa sekä terveyspalveluissa (saattohoito, palliatiivinen hoito, geriatria, sisätaudit ja kotisairaala).

Sarastia Rekryn ja Turun kaupungin hyvinvointitoimialan toimiva yhteistyö on jatkunut vuoden 2019 elokuusta asti. Tuolloin sijaispalvelua alkoi käyttää Turun kaupungin hyvinvointitoimialalta ikäihmisten kotihoito ja palveluasuminen. Myöhemmin mukaan liittyi myös vammaispalvelut.

Sijaispalvelun hyödyntämisen myötä Turun kaupungin hyvinvointitoimialalla aikaa jää muuhun työhön, kun sijaisrekrytointiin liittyvät asiat hoitaa Sarastia Rekry. Myös uusissa sijaispalveluun liitettävissä yksiköissä odotetaan palvelun käyttöönottoa.

– Odotamme saavamme osaavia ammattilaisia meille töihin ja ulkoistettua sijaisten hankintaa, sillä kaikki rekrytointiin menevä aika on aina muusta työstä pois, kommentoi Turun kaupungin terveyspalvelujen ylihoitaja Anne Ryhänen.

Sarastia Rekryn keikkatyöntekijöiksi on rekisteröitynyt Turussa jo yli 1300 ammattilaista. Keikkoja Turussa on tarjolla muun muassa lähi- ja sairaanhoitajille, sosionomeille, ohjaajille ja osastosihteereille.

Jo keikkalaiseksi rekisteröityneet Sarastia Rekryn työntekijät löytävät Turun keikkamahdollisuudet työtarjottimelta. Uudet kiinnostuneet työnhakijat voivat rekisteröityä keikkalaiseksi täällä.

Kiinnostuitko tai jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä puh. 03 621 3900 tai asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi.