Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

lentokone lentokentällä

Jaa artikkeli

Turun lentoaseman rajavalvontaan haetaan työntekijöitä Sarastia Rekryn kautta

Turun kaupunki on huhtikuusta asti hyödyntänyt Sarastia Rekryn sijaispalvelua Turun sataman rajavalvonnan palvelutyöntekijöiden rekrytoinnissa. Nyt keikkamahdollisuudet rajavalvonnassa laajenevat, kun myös Turun lentoaseman rajavalvontaan haetaan työntekijöitä Sarastia Rekryn kautta.

Rajavalvontaan rekrytoitavat palvelutyöntekijät ottavat vastaan Turun lentoasemalle saapuvia matkustajia ulkomailta. Palvelutyöntekijöiden tehtävänä on tarkistaa ulkomailta saapuvilta matkustajilta todistus negatiivisesta koronatestituloksesta, lausunto sairastetusta koronainfektiosta tai rokotetodistus.

Turun rajavalvonnan palvelutyöntekijäksi voi hakeutua kaikki yli 18-vuotiaat. Edellytyksenä on sujuva suomen kielen taito ja välttävä englannin kielen osaaminen (palvelutyöntekijän tulee pystyä kommunikoimaan englannin kielellä). Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työtä on tarjolla eripituisissa vuoroissa. Työ on keikkatyötä ja työntekijä saa itse valita, milloin ottaa vuoroja vastaan.

Tehdyistä työvuoroista maksetaan palkka joka perjantai!

Kiinnostuitko keikkatyöstä rajavalvonnassa? Vinkkaa myös tutuille!

Lue lisää ja hae töihin täältä