Jaa artikkeli

Työntekijäinfoja järjestetään jatkossa viikoittain – katso tulevien infojen ajankohdat!

Huom! Työntekijäinfojen aikataulut ovat muuttuneet. Lisätietoa ja liittymislinkin löydät täältä.

Hei keikkatyöntekijä! Haluaisitko saada vinkkejä sujuvaan keikkailuun tai askarruttaako sinua jokin asia työsuhteeseen liittyen? Osallistu työntekijäinfoon, jossa Sarastia Rekryn henkilöstökoordinaattorit kertovat  keikkailusta ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiin!

Sarastia Rekry järjestää työntekijöilleen jatkossa säännöllisesti työntekijäinfoja. Infot järjestetään joka viikko torstaisin klo 15. Työntekijäinfo on suunnattu keikkalaisille, jotka tarvitsevat apua tai vinkkejä sujuvaan keikkailuun.

Työntekijäinfon aiheina ovat asiointikanavat, Serenetti, verokorttiasiat, tiedoksi-välilehti, palkanmaksuaikataulu, ohjevideot sekä LOVe-lääkehoitokoulutukset.

Työntekijäinfojen aikataulut

🔸 Torstai 25.8. – klo 15

🔸 Torstai 1.9. – klo 15

🔸 Torstai 8.9. – klo 15

🔸 Torstai 15.9. – klo 15

🔸 Torstai 22.9. – klo 15

🔸 Torstai 29.9. – klo 15

Miten osallistua?

  • Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana.
  • Osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta työntekijäinfoa varten, koska infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista. 😊