Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Piirretty kuva, jossa henkilö tietokoneen ääressä kirjoittamassa muistiinpanoja.

Jaa artikkeli

Työntekijäinfojen aikataulut muuttuvat – infot jatkossa joka kuun ensimmäinen torstai!

Huom! Vuoden 2023 työntekijäinfojen aikataulut löytyvät täältä.

Hei keikkatyöntekijä! Haluaisitko saada vinkkejä sujuvaan keikkailuun tai askarruttaako sinua jokin asia työsuhteeseen liittyen? Osallistu työntekijäinfoon, jossa Sarastia Rekryn henkilöstökoordinaattorit kertovat keikkailusta ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiin!

Työntekijäinfojen aikataulut ovat muuttuneet. Jatkossa infot pidetään joka kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 15. Infot järjestetään etänä Teamsin kautta. Tilaisuuteen voi osallistua vaikka mukavasti kotisohvalta!

Työntekijäinfon aiheina ovat asiointikanavat, Serenetti, verokorttiasiat, tiedoksi-välilehti, palkanmaksuaikataulu, ohjevideot sekä LOVe-lääkehoitokoulutukset.

Työntekijäinfojen aikataulut 2022

🔸 Torstai 6.10. – klo 15

🔸 Torstai 3.11. – klo 15

🔸 Torstai 1.12. – klo 15

Miten osallistua?

  • Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana.
  • Tietokoneella osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta työntekijäinfoa varten, sillä infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Puhelimella osallistuessa pitää ladata ilmainen Microsoft Teams -sovellus. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play kaupasta.
  • Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista. 😊

Osallistu infoon tästä.